Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΑΕ Άρης αποζημιώνει τους κατόχους διαρκείας!!

Η ΚΑΕ Άρης, θέλοντας να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας που έχασαν τα δύο κεκλεισμένων των θυρών ματς με Κολοσσό Ρόδου και Νέα Κηφισιά, ανακοίνωσε ότι η τιμή για αυτά τα δύο ματς θα αφαιρεθεί από τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, για όσους ανανεώσουν το εισιτήριό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., θέλοντας να αποζημιώσει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που στερήθηκαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα μας στο «Nick Galis Hall» στους αγώνες με τον Κολοσσό Ρόδου και την ΑΕΝΚ Δημουλάς, λόγω της τιμωρίας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την εξής απόφαση:

Στο τέλος της σεζόν, η αξία του κάθε εισιτηρίου διαρκείας θα διαιρεθεί με τους αγώνες που θα έχει δώσει η ομάδα (ο αριθμός αγώνων θα εξαρτηθεί από την πορεία στα πλέι οφ) και αναλόγως με την τιμή του διαρκείας, θα βγει ένα ποσό που θα αντιστοιχεί σε κάθε ματς. Τα χρήματα για τις δύο αναμετρήσεις που έγιναν χωρίς κόσμο θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα πληρώσει ο κάτοχος ο οποίος θα ανανεώσει το διαρκείας του για την επόμενη σεζόν.

Είναι μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για τους φιλάθλους που έφεραν τον ΑΡΗ στην πρώτη θέση των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν και δεν είχαν την ευκαιρία να τη δουν ζωντανά σε δύο αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: