Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

«Μεγάλος σύλλογος, με μεγάλο προπονητή ο Ολυμπιακός»!

O Μπρούνο Καρβάλιο αφήνει... παράθυρο για τον Ολυμπιακό και τον Λουίς Νέτο, κάνοντας λόγο στο Gazzetta.gr για μεγάλο σύλλογο με τρομερό κόσμο. Τι λέει για τον Βίτορ Περέιρα!
Ο Καρβάλιο βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Ντουμπάι και τις προσεχείς ημέρες θα έχει ένα καθοριστικό ραντεβού με τον Λουίς Νέτο και την Ζενίτ για το μέλλον του παίκτη, για τον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός. «Αυτήν την στιγμή μιλάμε για το τι θα γίνει. Ο Λουίς θα ήθελε να μείνει στην Ζενίτ. Έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα, όμως δεν παίζει τόσο πολύ. Οπότε θα πρέπει να δούμε το τι θα συμβεί», τόνισε αρχικά στο Gazzetta.gr.
Όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Νέτο «έχουμε στα χέρια μας πολλές προσφορές για τον Λουίς. Οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτήν την στιγμή». Τι τόνισε όμως για τον Ολυμπιακό και τον Βίτορ Περέιρα; «Ξέρω πολύ καλά τον Περέιρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Όπως σας είπα πριν δεν έχω κάτι οριστικό και ξεκάθαρο για το μέλλον του Λουίς. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με τρομερό κόσμο και έναν μεγάλο προπονητή. Οπότε γιατί όχι; Όμως έχουμε ακόμα μέρες μπροστά μας».
Αναφορικά με το πότε θα κριθεί η υπόθεσή του ο Μπρούνο Καρβάλιο μας διευκρίνισε: «Έχουμε μπροστά μας μία συνάντηση που πρέπει να κάνουμε με την ομάδα. Θα μιλήσουμε με τον Λουίς και με την Ζενίτ. Θα δούμε τι ζήτηση έχει ο Νέτο και τι προσφορές υπάρχουν προς εμάς και προς την ομάδα και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι παρακινδευμένο να μιλήσω τώρα και να κάνω οποιαδήποτε εκτίμηση. Το σίγουρο είναι πως στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Πάντα είναι όλα ανοιχτά σε μία μεταγραφική περίοδο και εμείς θα κοιτάξουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: