Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η πιο μεγάλη ντροπή του ΠΑΟΚ!!

Τι είναι αυτό που έγινε στο παιχνιδάκι με την ομαδίτσα της Σούπερ Λίγκας Καλλονή και διέσυρε το ΠAOKάκι; Γιατί δεν φταίει ο ...ουτσεκάς; Το χώσιμο από τον Αποδυτηριάκια! Το λέω με τη μια και από την αρχή. Αυτή στη Μυτιλήνη είναι μέγιστη ιστορική νύχτα για τον ΠΑΟΚ. Πέτυχε τεραστίας σημασίας νίκη. Μην προλάβει κανείς να με χαρακτηρίσει μεθυσμένο, ζαλισμένο, χαπακιασμένο. Ποιος ασχολείται με το 2-1 επί της Καλλονής, όταν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τον εαυτό του. Το παρελθόν και το παρόν του. Τον ΠΑΟΚ της κλάψας και της φουκαραδοσύνης. Τον ΠΑΟΚ της διαμαρτυρίας και της μιζέριας.
Μιλάμε ότι αυτό που έγινε στο παιχνιδάκι με την ομαδίτσα της σουπερ λίγκας Καλλονή είναι η μεγαλύτερη ντροπή του ΠΑΟΚ. Ο μεγαλύτερος διασυρμός του. Να είναι ΠΑΟΚ, να μπορεί να κερδίσει και με 9 παίκτες, και πανηγυρικά τον αντίπαλό του κι αυτός να μη θέλει να ξεφύγει απ΄ τα βιώματα που κουβαλάει μια καταραμένη ζωή. Να μη θέλει να ξεχάσει τον ΠΑΟΚ τον κυνηγημένο, το αδικημένο, το θύμα του κατεστημένου, του παρασκηνίου.
ΠΑΟΚ είσαι, ρε. Παοκάρα είσαι. Πίστεψε στον εαυτό σου. Στον όγκο του λαού σου. Δείξε τον οπλισμό σου, τη δύναμή σου, την υπεροχή σου. Όχι τα κόμπλεξ σου.
Τι έγινε στο παιχνιδάκι. Μία φοβισμένη και ακίνδυνη ομαδίτσα Καλλονή προηγήθηκε 1-0. Και; Σιγά τα ωά. Και μένει με δέκα παίκτες το Παοκάκι. Δικαίως. Διότι ο Κάτσε έβρισε χυδαία τον διαιτητή. Δεν φταίει ο ουτσεκάς, όμως. Η διοίκηση ευθύνεται για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Η ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ είναι η ένοχη. Γιατί; Επειδή φτιάχνουν κλίμα μοιρολατρίας και μαρθαβουρτσισμού. Ότι μας πηδάνε οι διαιτητές. Δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη διοίκηση ο Κάτσε που καλώς πήρε την κόκκινη.
Και προέκυψε το αναμενόμενο, το 1-2. Επειδή η Καλλονή κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα, είναι ομάδα χωρίς προσωπικότητα. Κι ο εγωισμός του ΠΑΟΚ πήρε πρέφα ότι το παιχνιδάκι ήταν δικό του.
Τελικά έγινε ντέρμπυ. Ο συμπλεγματικός ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον ρωμαλέο ΠΑΟΚ. Αυτήν την ομάδα που θέλουν να βλέπουν όχι μόνο οι παοκτσήδες.

Γιατί ο διαιτητής "βοήθησε" τον ΠΑΟΚ να κερδίσει στην Καλλονή, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Μέχρι που έφθασαν να εγκαταλείψουν το παιχνίδι οι παοκτσήδες στην Μυτιλήνη και να φύγουν από το γήπεδο. Επειδή στο πρόσωπο του διαιτητή έβλεπαν όλο το εχθρικό για τον ΠΑΟΚ σύστημα. Η καχυποψία βάρεσε στο κόκκινο, ότι μας κλέβουν, ότι δεν μας αφήνουν να νικήσουμε.

Τι θα γινότανε; Μηδενισμός του ΠΑΟΚ και αφαίρεση βαθμών και πρόστιμα και ό, τι άλλο καταδικαστικό. Κι όμως, το κοράκι με τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις του στο α' ημιχρόνο έδωσε το “διπλό” στον ΠΑΟΚ. Πώς έτσι;

Μια Καλλονή απαράδεκτη ποδοσφαιρικώς θεώρησε ότι ο διαιτητής θα την βοηθήσει να κερδίσει. Μπερδεύτηκαν οι γηπεδούχοι! Χαλάρωσαν απέναντι στο πληγωμένο θηρίο του ΠΑΟΚ. Το απόλυτο λάθος.

Τον βαράς τον τραυματισμένο. Τον ΠΑΟΚ που έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του, τη συνοχή του. Δεν αφήνεις ποτέ το πληγωμένο αγρίμι να συνέλθει.

Κι όταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αντιδράσει το ματσάκι είχε κριθεί. Το 1-0 έγινε 1-2 και άνετα θα μπορούσε να γίνει 1-3.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: