Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κατσικάς: «Δεν τα βρήκαμε, αλλά θα δούμε…»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, παρά την αρχή διαφωνία του με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, δήλωσε ο Γιώργος Κατσικάς.

Κατσικάς: «Δεν τα βρήκαμε, αλλά θα δούμε…»
Η πρώτη επαφή μεταξύ του Γιώργου Κατσικά και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν ήταν επιτυχής, αλλά ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα τώρα. Είχαμε κάποια συζήτηση με τη διοίκηση αλλά δεν συμφωνήσαμε για πάρα πολλούς λόγους. Παρόλα αυτά θα δούμε στην πορεία τι μπορεί να γίνει», τόνισε μετά τη νίκη επί της Καλλονής, ενώ για την επιστροφή του στη δράση είπε: «Όταν κάποιος παίκτης μένει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός είναι δύσκολο να επανέλθει. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν εκτός ρυθμού σήμερα και κουρασμένος. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω την προσπάθεια για να επανέλθω στον κανονικό μου ρυθμό».

Μιλώντας για τον αγώνα, ανέφερε: «Όπως είδε όλος ο κόσμος ήταν πραγματικά ένα τρελό παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες και αυτό δυσκόλεψε τη μετέπειτα πορεία μας στον αγώνα. Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε με πάρα πολύ προσπάθεια και είμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για όλο τον κόπο που καταβάλαμε σήμερα. Ερχόμασταν από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και αυτό ίσως μας είχε μειώσει την αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά δείξαμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα και συγκροτημένη και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Όσο για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασε στην ανατροπή, είπε: «Το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο μας έδωσε ενέργεια και τη δυνατότητα να μπούμε στο ματς και να μην σκεφτόμαστε ότι παίζουμε με δέκα. Ήταν μια δικαιολογημένη συμπεριφορά του Κάτσε, αλλά έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένος. Ευτυχώς στο τέλος δικαιωθήκαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: