Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

«Συγχαρητήρια στον Άγγελο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιάννης Ματζουράκης και μίλησε για την νίκη του «Δικεφάλου» επί της Καλλονής και την δουλειά του Άγγελου Αναστασιάδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ήττα της Καλλονής:
«Μας στεναχώρησε η ήττα. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παλικαρίσια. Στο πρώτο ημίχρονο εξαφανίσαμε τον ΠΑΟΚ στο 11 εναντίον 11 και μετά μας εξαφάνισε στο 11 εναντίον 10. Έπρεπε να προσέξουμε στις στατικές φάσεις επειδή ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά ποσοστά».
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος με 10 παίκτες:
«Αυτό το ξέρει ο κ. Αναστασιάδης. Αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον διαιτητή όμως ο Κάτσε όντως έβρισε τον διαιτητή. Θα μπορούσαν να αντιδράσουν πιο μετά στη φάση του Αθανασιάδη».
Για την συνομιλία που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη:
«Εγώ είχα πει στον Άγγελο συγχαρητήρια αλλά και πως έχει πολύ μεγάλο βάρος να πηγαίνει για πρωτάθλημα με μια ομάδα χωρίς μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και μεταγραφές και η διοίκηση πρέπει να βοηθήσει. Υπάρχουν τα παράπονα για την διαιτησία όμως ο Ολυμπιακός έχει διευρύνει την ψαλίδα και χρειάζονται άλλα πράγματα. Στην «κοιλιά» της ομάδας χρειάζονται κάποιοι παίκτες να φέρουν την αντίδραση. Εγώ συγχαίρω τον Άγγελο που έχει φτάσει μέχρι εδώ με αυτό το ρόστερ. Υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τον Άγγελο».
Για την μεταγραφή του Νομπόα:
«Όταν πληρώνεις έναν παίκτη τόσα λεφτά, πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει από χθες. Για να βγάλει τα λεφτά του πρέπει να έχει συμμετοχές».
Για το αν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί δύσκολα να πάρει πρωτάθλημα αν δεν ενισχυθεί. Αν ενισχυθεί, παίζει ρόλο το ποιους θα πάρει αλλά και το πότε θα παίξουν».
Για το αν αποτελεί παρελθόν από την Καλλονή:
«Θα τους… συγχαρώ για αυτό που γίνεται. Τους λόγους της απόλυσης τους ξέρει ο πρόεδρος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: