Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με «σβηστές μηχανές»

Χωρίς να «φορτσάρει» ιδιαίτερα, η Μονακό επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ στο Πριγκιπάτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Με «σβηστές μηχανές»
Η Μονακό επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ στο «Λουί Ντε», στο πλαίσιο των προημιτελικών του γαλλικού Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό της και προσπαθώντας να σώσει τη χαμένη φετινή χρονιά στη Ligue 1.

Αντίθετα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του φετινού Europa League θα αρκεστεί στην προσπάθεια να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και «καθάρισαν» με τα τέρματα των Μπερμπάτοφ στο 9’ και Μαρτιάλ στο 94’, ενώ ευνοήθηκαν και από την αποβολή του Μαντάν στο 36’.


ΜΟΝΑΚΟ: Στεκέλεμπουργκ, Ρατζί, Ουάλας, Ρικάρντο Καρβάλιο (46’ Φαμπίνιο), Κούρζαβα, Μπακαγιόκο (52’ Ντιαλό), Σίλβα, Ζοάο Μουτίνιο, Ζεμέν, Καράσκο, Μπερμπάτοφ (73’ Μαρτιάλ)

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Λοζί, Γιάκομπσεν, Ανγκουα, Σορμπόν, Λεβέκ, Κερμπάτ, Σανκαρέ, Ζιρές (84’ Κόκο), Πιέντ (72’ Σαλιμπέρ), Μποβέ (72’ Αλιουί), Μαντάν *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: