Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

«Χτίζει» κι ελπίζει!!

Με οδηγό το οχυρό που χτίζει στην άμυνά του, ο Παναθηναϊκός διατηρεί την επαφή του με την κορυφή και την κρυφή ελπίδα για τίτλο. Χαμόγελα και για την άνοδο του Πέτριτς.Στροφή από σήμερα στον Πανιώνιο.

«Χτίζει» κι ελπίζει

Ο Πέτριτς ανεβαίνει

Ο Μλάντεν Πέτριτς πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο με το γκολ νίκης στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν το τέταρτο φετινό τέρμα για τον Κροάτη φορ κι αξίζει να σημειωθεί πως τα τρία εξ αυτών έχουν χαρίσει νίκες: στο 2-1 με τον Πανιώνιο στο 94’, στο 0-1 με τον Παναιτωλικό (81’) και χθες κόντρα στον Λεβαδειακό (29’), ενώ επίσης είχε πετύχει το δεύτερο γκολ στο 4-0 επί του Πανθρακικού. Σε συνδυασμό με τις τρεις ασίστ του στο προηγούμενο παιχνίδι, ο 34χρονος άσος δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του στην κατάλληλη στιγμή βοηθώντας σημαντικά τους «πράσινους».

Πανιώνιος… χωρίς ανάσα

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να ξαποστάσει, αφού στο πρόγραμμα «φορτωμένο» του πρόγραμμα σειρά παίρνει το Σάββατο ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή και να διατηρήσουν την κρυφή ελπίδα τους για το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Αναστασίου ίσως κάνει και πάλι ένα μινι-φρεσκάρισμα, αφού δεν είναι εύκολο να βγάλουν τα ίδια πρόσωπα αυτή τη σειρά δύσκολων αγώνων. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Νίνης και πιθανότατα οι Μπούρμπος και Σπυρόπουλος, ενώ εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο Μπούι. Στο μεταξύ, έξι κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης και είναι στο όριο για να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει οργανωμένη παρουσία οπαδών του στη Νέα Σμύρνη, καθώς δεν ήταν δυνατό να εξασφαλίσει εισιτήρια.

*Δανεικό στον Φωστήρα του Κριστόφ Βαζέχα παραχώρησε ο Παναθηναϊκός τον Μαλντίν Υμεράι, αρχηγό της εθνικής Νέων της Αλβανίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: