Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο Ναζωραίος …Τότι!! (video)

Ο … ορίτζιναλ πανηγυρισμός του Φραντσέκσο Τότι μετά το 2ο του γκολ  στο κυριακάτικο ντέρμπι  της Ρώμης (Ρόμα – Λάτσιο 2-2) συνεχίζει όχι μόνον να κάνει το γύρο του κόσμου αλλά και να βρίσκει …μιμητές  σε κάθε γωνιά  του πλανήτη. Πρώτος  (καταγεγραμμένος και …τηλεοπτικά) μετά τον εμβληματικό καπιτάνο της Ρόμα που θέλησε να γιορτάσει την επιτυχία ενός γκολ του με μία σέλφι, έστω και όχι ατομική αλλά …ομαδική,  ήταν ο Ίντο Εχμπάρντ.
Στη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Νετάνια για το κύπελλο στο Ισραήλ ο μέσος της Μακάμπι Αχί Ναζαρέτ αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ στο 37’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έτρεξε να γιορτάσει την επιτυχία του όχι μαζί με τους συμπαίκτες εντός αγωνιστικού χώρου αλλά με εκείνους που ήταν στον πάγκο. Και τούτο γιατί όπως φάνηκε είχε από πριν συνεννοηθεί με   έναν εκ των τελευταίων να τον τροφοδοτήσει με ένα κινητό ώστε να γίνει …Τότι και να απαθανατίσει τη χαρά του συνοδευόμενος  από ορισμένους από τους συμπαίκτες του.
Ο Εχμπάρντ που το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε από τους φιλοξενούμενους στην ομάδα της Ναζαρέτ την βοήθησε να νικήσει 3-1 και να πάρει το εισιτήριο  στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: