Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

«Εμείς απαντάμε στο γήπεδο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Γιάννης Κακαγιάννης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επερχόμενο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά και στις δηλώσεις του Πλεξίδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την τηλεδιάσκεψη που έγινε:
«Κάναμε τηλεδιάσκεψη  και χθες αλλά αυτό γίνεται κάθε μέρα. Οι τηλεδιασκέψεις μπορεί να είναι μικρές ή μεγάλες ανάλογα με τα άτομα. Πήγε να υπάρξει ένα θέμα με τη ώρα της μέρας για το παιχνίδι με την Λάρισα αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα».
Για το παιχνίδι με την Λάρισα:
«Η επικέντρωση όλης της ομάδας είναι στο παιχνίδι με την Λάρισα. Οτιδήποτε άλλο είναι αποπροσανατολισμός. Ο στόχος του Ηρακλή είναι η άνοδος, έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και εφόσον νικήσουμε, αρχίσουμε και ξεφεύγουμε».
Για το γεγονός πως η ομάδα είναι αήττητη:
« Ήξερα πως θα πάμε καλά αλλά η άμυνα είναι από γρανίτη και δεν το περίμενα. Μπράβο στους παίκτες, στον προπονητή μας και συνεχίζουμε. Χαμηλά η μπάλα και κοιτάμε μπροστά».
Για το αν γίνονται κινήσεις για χορηγίες:
«Γίνονται ενέργειες. Ήδη υπάρχουν κάποιες συμφωνίες. Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο και αυτό θα δώσει μια ανάσα όπως και το άνοιγμα της μπουτίκ που έχει καθυστερήσει».
Για το αν αντέχει ο Παπαθανασάκης:
«Είναι μακριά από την ομάδα σε απόσταση όμως στην πραγματικότητα είναι δίπλα στην ομάδα. Αφιερώνουμε πολλές ώρες και επιλύεται οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται το γρηγορότερο δυνατό και με τον καλύτερο τρόπο. Βγήκαν πολλά έξοδα βέβαια που δεν είχαν παρουσιαστεί σε εμάς από την αρχή. Όταν βγαίνει κάθε μήνα ένα επιπλέον ποσό πρέπει να το καλύψεις. Το μόνο που πρέπει να κοιτάμε τώρα είναι το παιχνίδι του Σαββάτου».
Για το αν ευνοούνται η Λαμία και η Παναχαϊκή:
« Τα παρακολουθούμε όλα. Δεν θα απαντάμε στις δηλώσεις του κάθε παράγοντα που θέλει να μας αποπροσανατολίσει. Θα ασχολούμαστε μόνο υπάρχει λόγος. Υπάρχουν σοβαρά θέματα όπως το μεταγραφικό, το αγωνιστικό, το διοικητικό και άλλα πολλά».
Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές:
« Αυτό είναι πάνω στον κ. Παπαδόπουλου ξεκάθαρα. Υπάρχει βέβαια ένα όριο για να είμαστε μέσα στο μπάτζετ. Υπάρχει και ο περιορισμός των παικτών αλλά φυσικά ο προπονητής αποφασίζει. Ο Παπαθανασάκης έχει πει στον Παπαδόπουλο πες μου τι θέλεις μέσα στα πλαίσια. Δεν θα πάρουμε παίκτες για να λέμε πως απλά πήραμε».
Για τους 2 παίκτες που δοκιμάστηκαν:
 Βέβαια δοκιμάστηκαν. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως έδειξαν καλά δείγματα αλλά αυτό είναι για το μέλλον. Τα παιδιά είναι ελληνόπουλα όμως έχουν υποτροφία στο πανεπιστήμιο και για να κοπεί η υποτροφία θέλει ένα μεγάλο ποσό».
Για τις δηλώσεις του Πλεξίδα:
«Είμαστε μακριά αλλά παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι και δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Αν ξέρει κάτι ο κ. Πλεξίδας ας μας το πει. Αυτά που λέει προκαλούν γέλιο. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με κάτι άλλο εκτός του ματς. Θα αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο και αν κερδίσουμε θα πάρουμε την νίκη εκεί».
Για το θέμα του γηπέδου:
«Υπάρχει σαν σκέψη και σαν ενδιαφέρον. Στο περιβάλλον της Μίκρας υπάρχει το θέμα με τον Γ.Σ και δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό ακόμα. Γίνονται επαφές, εξετάζουμε σενάρια, υπάρχει η επιθυμία και η σκέψη αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο».
Για το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα:
«Θα έρθουμε στην Ελλάδα σύντομα».
Για την κατάσταση στην Ελλάδα:
Έχω φύγει εδώ και 36 χρόνια από την Ελλάδα αλλά παρακολουθώ τα πάντα. Ελπίζω η χώρα να φύγει από αυτά τα προβλήματα».
Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Στο παιχνίδι αυτό το σημαντικότερο είναι να προστατέψουμε την ομάδα. Θα ασχοληθούμε με αυτό αμέσως μετά το παιχνίδι με την Λάρισα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: