Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μπουλντόζες και… μπουλντόζες!!

Αρχίζει άμεσα ο καθαρισμός του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγοντας το… δρόμο για το γήπεδο. Συνεχίζεται η αναζήτηση φορ-«μπουλντόζα» στην ΑΕΚ, με νέο όνομα να κερδίζει έδαφος.

Μπουλντόζες και… μπουλντόζες

Για να αρχίσουν τα έργα, φυσικά, χρειάζεται η οικοδομική άδεια, ωστόσο για την έκδοσή της δεν είναι αναγκαία η υψομετρική μελέτη την οποία φαίνεται πως μάταια περιμένει από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι παρά τις αντιδράσεις, το γεγονός ότι υπάρχει νόμος για την παραχώρηση δύο στρεμμάτων τούς επιτρέπει να προχωρήσουν τουλάχιστον στα προπαρασκευαστικά έργα, ενώ γενικότερα υπάρχει μια αισιοδοξία πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και το γήπεδο θα γίνει, έστω και με καθυστέρηση.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντησή του με οργανωμένους οπαδούς χθες ζήτησε αποκλιμάκωση της έντασης με το Δήμο και το ΣΥΡΙΖΑ και μένει να φανεί αν θα εισακουστεί, καθώς το πρωί της Παρασκευής υπάρχει η δίκη στην Ευελπίδων των οπαδών που είχαν συλληφθεί με κατηγορίες επεισοδιακής συμπεριφοράς στο δημοτικό συμβούλιο.

Η… τρίτη λύση

Η απόκτηση σέντερ φορ είναι δεδομένη για την ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως καθιστούν σαφές οι άνθρωποι της ομάδας. Άγνωστο είναι, ωστόσο, αν θα επιλεγεί από τώρα ένα μεγάλο όνομα που θα λογίζεται ως πρώτη επιλογή εν όψει και της επόμενης σεζόν όπου οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν να βρίσκονται στη Super League ή θα αποκτηθεί ένας παίκτης αξίας μεν, αλλά όχι με τόσο ηχηρό όνομα και αυτό θα πάρει μετάθεση για το καλοκαίρι. Χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο, φαίνεται πως το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω και των δυσκολιών που υπάρχουν στις υποθέσεις των Ούγκο Αλμέιδα και Ορλάντο Σα (λόγω ανταγωνισμού, κόστους, αλλά και διστακτικότητας των δύο να παίξουν στη Football League), ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χειρίζεται μια άλλη περίπτωση ικανότατου σέντερ φορ, το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Ξεκαθαρίζει για τρεις

Σήμερα και αύριο θα φανεί αν κάποιος εκ των Μπακάκη, Πλατέλλα και Μπαρμπόσα προλαβαίνει το ματς της Κυριακής με την Άλιμο στην Καισαριανή. Σίγουρα εκτός είναι οι Κορδέρο, Ντακόλ και Κολοβέτσιος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: