Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Νικολακάκης: «Δίκαια η νίκη του Παναθηναϊκού»

Ο Μανώλης Νικολακάκης χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού.

Νικολακάκης: «Δίκαια η νίκη του Παναθηναϊκού»
Το δίκαια της επικράτησης του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού αναγνώρισε ο Μανώλης Νικολακάκης.

«Είχαμε στο μυαλό μας να κλείσουμε τον άξονα του Παναθηναϊκού γιατί εκεί είναι ο κίνδυνος. Θέλαμε να τον βγάλουμε στα άκρα, ξέραμε πως είναι λιγότερο καλός σε αυτό, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θέλουν προσοχή σε όλο το 90λεπτο. Είναι δύσκολα να κάνεις ανατροπή μέσα στη Λεωφόρο, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», τόνισε ο αμυντικός των Βοιωτών.

Ο Νίκος Σκέμπης με τη σειρά του είπε: «Κρατάμε τη διάθεση και το πάθος της ομάδας, όχι το αποτέλεσμα. Κρατάμε την ίδια διάθεση και για την Τρίπολη. Κοιτάξαμε την άμυνά μας πιο πολύ, προσπαθήσαμε μπροστά αλλά δεν φτάσαμε με αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα. Το ματς κρίθηκε στη στημένη φάση του γκολ, ήταν παιχνίδι κέντρου και γενικά δεν μπόρεσε να μας διασπάσει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά ήμασταν άτυχοι. Αν είχαμε μαζί μας τον Κονέ που κάνει όλο το παιχνίδι, σίγουρα θα ήταν διαφορετική η εικόνα».

Τέλος, ο Αντώνης Μάγκας σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια, Πιστεύω πως έπρεπε να πάρουμε κάτι αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Σταθήκαμε καλά και αμυντικά και επιθετικά, κάναμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: