Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Από τους δύο, ο… ένας!!

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Σίντι Σανιά να προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Άρη στην Καβάλα, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου.

Από τους δύο, ο… ένας
Την άμεση ανάγκη ενίσχυσης επανέλαβε και χθες ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος θέλει το ρόστερ του Άρη να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατόν για να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.

Οι «κίτρινοι», ενώ ψάχνουν για παίκτες, την ίδια ώρα κινούνται για την έκδοση των δελτίων για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχει κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία.

Μετά τον Σίντι Σανιά, χθες ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε και ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου, ο οποίος σήμερα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση μαζί με τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο Γάλλος υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του κ. Κάμπος για τον κυριακάτικο αγώνα στην Καβάλα, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Σανιά και ενδέχεται να μεταβεί εκ νέου στο Παρίσι για να πάρει καινούργια βίζα.

Εν τω μεταξύ, προέκυψε πρόβλημα και με τον Καλογέρη, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του, καθώς κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στη Θήβα και θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια για να του εκδοθεί το δελτίο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: