Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Μακάρι με Μήτσιο σε κάθε παιχνίδι»

Ειλικρίνεια ή ειρωνεία; Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλλονής πως θα ήθελε να έχει διαιτητή τον Μήτσιο σε κάθε αγώνα της ομάδας του.

Αναστασιάδης: «Μακάρι με Μήτσιο σε κάθε παιχνίδι»

«Είπαμε ότι πρέπει να σταματήσει αυτό που γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια και ήρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι και αυτό έγινε. Μας θύμισε η ομάδα πριν από ενάμισι και δύο μήνες αυτά που κάναμε και όταν γίνεται αυτό με 10 παίκτες έχει πολύ μεγάλη σημασία», ανέφερε, ενώ έκανε την… έκπληξη όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία: «Δεν κρίνω τους διαιτητές. Το μόνο που έχω να πω είναι να το έχουμε το παλικάρι αυτό κάθε Κυριακή, μακάρι να μας τον βάζουν σε κάθε μας παιχνίδι. Θα είναι μία ευλογία».

Για την αποβολή του Κάτσε και πώς τη διαχειρίστηκε, είπε: «Πιστεύω ότι η δύναμη μου φτάνει πολύ περισσότερο. Μπορεί η αγανάκτηση να φτάνει στο αποκορύφωμα σε κάποιες στιγμές, αλλά με βοηθάει πολύ η Παναγιά να είμαι ήρεμος. Στο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να γυρίσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ένας τρόπος είναι αυτός και άλλος να γκρινιάζεις. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Όταν υπάρχει αγανάκτηση περνούν πολλά από το μυαλό. Αλλά θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. «Μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, είμαστε καλύτερη ομάδα. Η Καλλονή έχει έναν πάρα πολύ έμπειρο και καλό προπονητή. Εμείς έχουμε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε και εντός και εκτός έδρας. Το ότι σήμερα εμείς καταφέραμε και ανατρέψαμε κάποια πράγματα είναι το προφίλ μίας μεγάλης ομάδας, αυτό είναι τίποτα άλλο».

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Ρόμπερτ Μακ, τόνισε: «Δεν ήταν πολύ καλός, περίμενα πολλά περισσότερα. Έχει μια δικαιολογία γιατί έλειπε αρκετό καιρό από τα γήπεδα, αλλά δεν στέκομαι σε έναν παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: