Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Απ' του... χάρου τα δόντια ο Βαλβέρδε!

Παραλίγο να υποστεί αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο η Μπιλμπάο! Η ομάδα του Βαλβέρδε ηττήθηκε 2-0 απ' τη Θέλτα, ωστόσο το 4-2 του πρώτου αγώνα, της έδωσε την πρόκριση. Πέταξε έξω την Σοσιεδάδ η Βιγιαρεάλ.

Απ' του... χάρου τα δόντια ο Βαλβέρδε
Πήγε και ήρθε η Μπιλμπάο για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας! Αν και στο πρώτο παιχνίδι, οι Βάσκοι είχαν νικήσει 4-2 εκτός έδρας, εντούτοις σήμερα έχασαν 2-0 από τη Θέλτα κι αν... έτρωγαν ακόμα ένα θα είχαν μείνει εκτός συνέχειας θεσμού.

Η ομάδα του Βίγκο επικράτησε με αυτογκόλ του Ετσέιτα (50') και πέναλτι του Ορελάνα (61'), ωστόσο η μεγάλη... ανατροπή έμεινε εκεί και στο φινάλε παρά την ήττα τους, οι παίκτες του Βαλβέρδε βρέθηκαν να πανηγυρίζουν.

Μεγάλη πρόκριση πήρε και η Βιγιαρεάλ που έμεινε όρθια μέσα στο Ανοέτα (2-2) και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο ματς απέναντι στη Σοσιεδάδ (1-0), εξασφάλισε το εισιτήριο. Το κίτρινο υποβρύχιο προηγήθηκε δύο φορές με τους Μορένο (26'), Ντος Σάντος (72'), όμως και στις δύο περιπτώσεις οι Βάσκοι είχαν απάντηση με τους Βέλα (45') και Γκρανέρο (74') αντίστοιχα, που όμως δεν ήταν αρκετό (χρειάζονταν νίκη 4-2 έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: