Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η εξόντωση ολοκληρώνεται, ο ΠΑΟΚ μένει όρθιος, αλλά...!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης βλέπει μέσω του sport-fm.gr το... μέλλον. Τι θα γίνει αν συνεχιστεί η κατάσταση με τη διαιτησία; Να περιμένουμε έκρηξη;

Η εξόντωση ολοκληρώνεται, ο ΠΑΟΚ μένει όρθιος, αλλά...
Με τον Καλογερόπουλο το πλάνο απέτυχε. Έπρεπε να έρθει ο Μήτσιος για τον ξυπνήσει και να παίξει, έστω για ένα ημίχρονο, όπως συνήθιζε, μέχρι πριν από ένα μήνα. Μέχρι που νίκησε και τον Ολυμπιακό, στο Καραϊκάκης και έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος του πρωταθλήματος.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Άμα δεν το ρίξεις και λίγο στην τρελίτσα, θα σε πάρει απο κάτω... Αυτό έμαθα με ανθρώπους που δεν έχουν σκοπό να υπηρετήσουν το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, αλλά, οτιδήποτε άλλο, βρώμικο, άθλιο και να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

Σωστά. Οι Γιαννιώτες είναι υπερήφανοι άνθρωποι. Είναι άνθρωποι που έχουν συνείδηση. Εκτός απο ορισμένους που δεν διακιολογούν την καταγωγή τους, αλλά, συμπεριφέρονται ως γρανιάζια ενός συστήματος, το οποίο ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Το σενάριο το έχουμε περιγράψει: Πρώτος στόχος και κυριότερος, να εκνευρίσουν την ομάδα που επιθυμούν. Σφυρίγματα που προκαλούν. Υποδείξεις που δεν αποδιοργανώνουν. Όλοι αυτοί έχουν σπουδάσει τη διαιτησία. Γνωρίζουν πολύ καλά -συνήθως- πως θα σφυρίξουν, πόσο θα σφυρίξουν και τι θα προκαλέσει το κάθε τους σφύριγμα.

Δεύτερος στόχος, να τον αποτελειώσουν με κάρτες κι αν τους δοθεί η ευκαιρία για αποβολές, του δίνουν και καταλαβαίνει.

Ο Κάτσε ορθά αποβλήθηκε από τον Μήτσιο. Ο Μήτσιος έχει φροντίσει προηγουμένως να τον φτάσει στα άκρα, να τον εκνευρίσει, όπως έκανε με όλους τους ποδοφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο Αλβανός ήταν ο πρώτος που τσίμπησε.

Αν νομίζετε βέβαια ότι οι διαιτητές αποβάλουν τους ποδοσφαιριστές που βρίζουν, σπίτια και μάνες, δεν γνωρίζετε τι ακούγεται στον αγωνιστικό χώρο από Έλληνες και ξενους.

Που οδηγεί όλο αυτό;

Σε αδιέξοδο. Αδιέξοδο γιατί δεν θα ιδρώσει το αυτάκι του διαιτητή, που θα κάνει τη δουλειά του, όπως του παραγγέλθηκε. Αδιέξοδο γιατί αποδεικνύεται ότι δεν μπορείς να πείσεις, όσο δυναμική κι αν διαθέτει το μεγάλο όνομα της ομάδας κι ο λεφτάς ιδιοκτήτης σου, ότι σου αξίζουν καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής αγώνα.

Καμία αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει αποτέλεσμα.

Αν προσέξατε, βέβαια, ακόμη και στην απόφαση της αποχώρησης από τον πάγκο, (εντολή Αναστασιάδη) δεν υπήρχε οργάνωση κι αυτό μου φαίνεται ότι δεν συμβαίνει μόνο σε αυτή την περίπτωση.

Μέσα στη σύγχιση εμφανίστηκε ωριόμενος ο Βρύζας και ο πρόεδρος Τζακ, που αναθεμά με αν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.
Που πάει λοιπόν ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει φροντίσει να περιφρουρήσει τα δικαιώματά του.

Η οργάνωση είναι μεγάλη υπόθεση σε επαναστάσεις, αγώνες κατά του συστήματος. Κατά της δικτατορίας της διαιτησίας, της ομοσπονδίας κι όποιου άλλου έχει το γενικό πρόσταγμα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια νίκη που τον βοήθησε σημαντικά ο Μήτσιου. Το βοήθησε να ξυπνήσει αγωνιστικά, να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πλέον ιερό καθήκον να αγωνίζεται ως ΠΑΟΚ και να μην αθωώνεται η κακή του απόδοση από τα εγκλήματα της διαιτησίας.

Θα κλείσω με αυτό: Νομίζω ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσουν ανεξέλεγκτες εκρήξεις.

Το καζάνι βράζει. Προσοχή, λοιπόν, γιατί η συνέχεια μπορεί να είναι τραγική.

Μήπως εκεί επιθυμούν να οδηγήσουν την κατάσταση;*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: