Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ιτάνζ: «Όλοι ξέρουν ποιος είμαι»

Οι τρεις βαθμοί και η παραμονή του ΠΑΟΚ στο κυνήγι του τίτλου ήταν αυτό που κρατά ο Σαρλ Ιτάνζ από το ματς με την Καλλονή και δεν θέλει να εστιάζει στο πέναλτι που απέκρουσε.

Ιτάνζ: «Όλοι ξέρουν ποιος είμαι»
Μπορεί να έφερε ευθύνη στο γκολ της Καλλονής, αλλά ο Σαρλ Ιτάνζ εξιλεώθηκε και με το παραπάνω αποκρούοντας πέναλτι για δεύτερη σερί αγωνιστική και βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην ανατροπή (1-2).

«Έχει συμβεί ξανά παλιότερα, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι προς το μέρος μας», τόνισε.

Όσο για το αν αυτή η νίκη μπορεί να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ δυναμικά σε τροχιά τίτλου, είπε: «Δε θέλουμε να μιλήσουμε τώρα, είναι πολύ νωρίς για αυτό. Υπάρχουν 16 παιχνίδια για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Για εμάς το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Ερωτηθείς για την αποβολή του Κάτσε, απάντησε: «Για την πρώτη ερώτηση, δεν ξέρω τι έχει γίνει και δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να βελτιωθούμε. Για τη δεύτερη ερώτηση, όταν μένεις με δέκα παίκτες, προσπαθείς περισσότερο, δείχνεις περισσότερη επιθυμία και αυτό κρατάω εγώ».

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν είναι βασικός στον ΠΑΟΚ κι έπρεπε να τραυματιστεί ο Γλύκος για να παίξει, είπε: «Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Όλοι με ξέρουν ποιος είμαι. Καμιά φορά αυτό συμβαίνει σε μια καριέρα. Εχει να κάνει με αποφάσεις, με πολλά πράγματα. Αυτό που κοιτάω είναι το τώρα και η συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: