Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: «Καλή εικόνα και αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του ΠΑΣ μετά το 2-0 και την ισοφάριση σε 2-2 απέναντι στον Αστέρα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Καλή εικόνα και αποτέλεσμα»
Η αντίδραση των παικτών του ΠΑΣ, όταν βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη, χαροποίησε τον Γιάννη Πετράκη.

«Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον και θεαματικό παιχνίδι και με σπασπένς μέχρι το φινάλε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βρεθήκαμε απρόβλεπτα πίσω στο σκορ με δύο γκολ και αυτό δημιούργησε πλεονέκτημα για εμάς. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, είχαμε καλή εικόνα μετά τα γκολ που φάγαμε. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε μια έδρα δύσκολη και αυτό δίνει αξία στην προσπάθειά μας. Στο τέλος το παιχνίδι ήταν ρώσικη ρουλέτα και αν έμπαινε γκολ ίσως ήταν άδικο για κάποια από τις δύο ομάδες», τόνισε ο προπονητής των Ηπειρωτών.

«Εμείς μετά το 2-0, αλλάξαμε την τακτική μας. Επιλογή μας ήταν να πιέσουμε ψηλά τον Αστέρα, να του χαλάσουμε την οργάνωση. Το έκαναν καλά τα παιδιά. Μετά, κερδίζοντας τις πρώτες μπάλες, έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε μπάλα, το πιστέψαμε και ήρθε η καλή εικόνα και το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Όσο για το αν μπορεί μια επαρχιακή ομάδα, όπως ο Αστέρας ή ο ΠΑΣ, να διεκδικήσει τίτλο, είπε: «Είναι εύκολο να το λέμε, αλλά όχι να το κάνουμε στην πράξη. Στη μπάλα όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει υπομονή. Τα Γιάννενα δεν έχουν τα οικονομικά δεδομένα να το κάνουν. Ο Αστέρας έχει φτάσει ψηλά, έχει κάνει σπουδαία βήματα. Μέσα από υπομονή θα δείξει πότε η ομάδα είναι ώριμη να πάρει έναν τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: