Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πέτριτς: «Αν θέλει ο Παναθηναϊκός...»

Εφόσον ο Παναθηναϊκός τον θέλει, τότε ο Μλάντεν Πέτριτς δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι, που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Πέτριτς: «Αν θέλει ο Παναθηναϊκός...»
Διαθέσιμος -εφόσον θέλει και η ομάδα- για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι εμφανίστηκε ο χρυσός σκόρερ απέναντι στον Λεβαδειακό, Μλάντεν Πέτριτς που είναι απόλυτα χαρούμενος απ’ την παρουσία του στο τριφύλλι.

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είχε καλή άμυνα ο Λεβαδειακός. Είχαμε κακές επιλογές στις τελικές, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε».

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: «Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και αν η ομάδα θέλει να μείνω, θα το δούμε εκείνη τη στιγμή».

Για το αν το γκολ και η νίκη του δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει Νέας Σμύρνης: «Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις ένα γκολ. Σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτή ήταν καλή και πριν από το παιχνίδι γιατί νιώθω καλύτερα. Ο Πανιώνιος μας έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι εδώ (στη Λεωφόρο) ότι είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε από κανέναν, πάμε με στόχο να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: