Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ποντόλσκι: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν με έβαζε ο Βενγκέρ»

Την αιτίτα που ο Αρσέν Βενγκέρ δεν του έδωσε ευκαιρίες στην Άρσεναλ ψάχνει να βρει ο Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος τόνισε ότι όσες φορές αγωνίστηκε, απέδωσε.

Ποντόλσκι: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν με έβαζε ο Βενγκέρ»
Για τον λόγο που ο Αρσέν Βενγκέρ δεν χρησιμοποιούσε τον Λούκας Ποντόλσκι φέτος στην Άρσεναλ, αναρωτιέται ο ίδιος ο Γερμανός.

Ο 29χρονος δήλωσε άγνοια για την αιτία που ο Αλσατός τεχνικός δεν τον χρησιμοποιούσε φέτος, ενώ επισήμανε ότι όποτε αγωνίστηκε, απέδωσε.

«Το καλοκαίρι, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο ίδιος είχε πει το πόσο σημαντικός ήμουν για εκείνος. Εγώ, όταν αγωνιζόμουν, απέδιδα. Η στατιστική δε λέει ψέμματα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν με έβαζε να παίξω. Μόνο εκείνος ξέρει. Η ευθύνη ήταν αποκλειστικά δική του. Εγώ, όμως, έπρεπε να βρω μια λύση και αυτή ήταν η Ίντερ. Ένας σύλλογος που εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στους δέκα καλύτερους του κόσμου», ήταν τα λόγια του πρώην επιθετικού των «κανονιέρηδων», που, στη συνέχεια, τόνισε ότι τον πείραξε το γεγονός ότι ο Βενγκέρ δεν του ευχήθηκε καλή τύχη πριν πάει στο Μιλάνο.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Βενγκέρ, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί. Το μόνο πράγμα που με πείραξε ήταν ότι δεν μου ευχήθηκε καλή τύχη πριν φύγω για το Μιλάνο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: