Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ατσαλωμένος «αετός»

Ενισχυμένος, βαθμολογικά και ψυχολογικά, επέστρεψε από τη Μυτιλήνη ο ΠΑΟΚ. Η παρ’ ολίγον καταστροφική αποχώρηση, η μετατροπή της οργής σε κινητήρια δύναμη και οι «πληγές» εν όψει Πλατανιά.

Ατσαλωμένος «αετός»

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φλέρταρε με την… καταστροφή. Μένοντας με 1-0 πίσω στο σκορ, με δέκα παίκτες, αλλά και παραλίγο αποχωρώντας μαζικά από το γήπεδο (κάτι που θα επέσυρε την απώλεια του ματς στα χαρτιά και αφαίρεση βαθμών), έβγαζε μια εικόνα διάλυσης στο πρώτο μέρος. Όταν όμως η οργή μετατράπηκε από παραίτηση σε πείσμα, ο ΠΑΟΚ μεταμορφώθηκε και έφτασε με παλικαρίσιο τρόπο σε μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί κομβική για τη συνέχεια. Όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς καθαυτούς, αλλά και γιατί η «εύθραυστη» ψυχολογία της ομάδας πήρε μια πολύ καλή τονωτική ένεση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το χρονικό της παρ’ ολίγον αποχώρησης

Η οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον διαιτητή Μήτσιο λίγο έλειψε να οδηγήσει την αποστολή της ομάδας στην αποχώρηση από το γήπεδο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης με χαρακτηριστικό νόημα έδωσε το «σύνθημα», ο γυμναστής Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο γιατρός Γιώργος Οικονομίδης, έδειξαν να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια, αλλά οι… κραυγές της λογικής από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Απόστολο Τερζή, συνέτισαν τον τεχνικό του «Δικεφάλου του Βορρά» και αποτράπηκε μια καταστροφική απόφαση.

Πληγωμένος με Πλατανιά

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη (και την υποδέχτηκε ένας οπαδός, που ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας για τη χαρά που του έδωσαν) και από σήμερα αρχίζει-χωρίς περιθώρια για ανάσες-η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στην Τούμπα (17:15). Απών από το παιχνίδι αυτό θα είναι σίγουρα ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος κινδυνεύει με ποινή μέχρι και τεσσάρων αγωνιστικών για εξύβριση του διαιτητή. Επίσης τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης και θα πρέπει να λείψει σε ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: