Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με την πλάτη στον τοίχο…!!

Με τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται σήμερα η 18η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Περιστεριώτες και τον Σα Πίντο να «καίγονται» για τη νίκη.

Με την πλάτη στον τοίχο…
Μονόδρομο αποτελεί για τον Ατρόμητο η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη, με το οποίο ολοκληρώνεται η 18η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν εδώ και τέσσερα ματς και ψάχνουν πλέον το πρώτο τους «τρίποντο», με το οποίο θα καταφέρουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο της εισόδου στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, λόγω του παραπάνω λόγου και όλοι εκτιμούν ότι σήμερα «παίζεται» η θέση του στον πάγκο την ομάδα.

Όσον αφορά τους Κρητικούς, έχουν δημιουργήσει ένα αήττητο σερί στους τελευταίους πέντε αγώνες μέσα στα Περιβόλια, αφού έχουν κερδίσει Ξάνθη, Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και Πανιώνιο, ενώ ήρθαν ισόπαλοι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εργοτέλης-Πανιώνιος (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)
Διαιτητής: Κουτσιάυτης

Πανθρακικός-Κέρκυρα 1-0

Ο ένας ωραίος (Ιγκόρ), ο άλλος μοιραίος (Μαρκόφσκι). Πανθρακικός-Κέρκυρα κέρδισαν από ένα πέναλτι, αλλά μόνο οι γηπεδούχοι σκόραραν και πήραν το «τρίποντο» (1-0), ενώ ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες.
Skoda Ξάνθη-Βέροια 2-2

Ξάνθη (που έπαιζε με δέκα από το 30’) και Βέροια πρόσφεραν πλούσιο θέαμα αρνούμενες να φύγουν με τίποτα λιγότερο από τη νίκη από τα Πηγάδια, αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με το άδικο και για τις δύο 2-2.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Με αργεντίνικη συνταγή, από τους Ρόλε και Μπαράλες, ο Αστέρας νόμιζε πως καθάρισε εύκολα. Ο ΠΑΣ όμως το πάλεψε και με δύο γκολ του Κοροβέση (ευθύνεται ο Θεοδωρόπουλος) πήρε παλικαρίσιο βαθμό, 2-2.
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0

Άρχισε να εκμεταλλεύεται το ευνοϊκό πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός! Μετά την πεντάρα με τον Εργοτέλη, οι πράσινοι νίκησαν τον Λεβαδειακό (1-0) και διατηρήθηκαν σε τροχιά τίτλου. Διαιτητικά λάθη εκατέρωθεν.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 3-1

Όνειρα Ευρώπης κάνει ο Παναιτωλικός, που νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση. Δύο γκολ ο Κέβιν, ένα ο Κούσας, ενώ δοκάρι είχε ο Μύγας. Τη γκάφα της αγωνιστικής έκανε ο Στεφανάκος!

Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2

Ακόμα κι όταν όλα έδειχναν να ‘ναι εναντίον του, ο ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δύο γκολ του Περέιρα νίκησε 2-1 με ανατροπή την Καλλονή στην Μυτιλήνη!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2015

Πλατανιάς-Ατρόμητος (19:30, Novasports1)
Διαιτητής: Κομίνης
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός (-)

Η επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015
Βέροια – ΟΦΗ (15:00, Novasports 3)
Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη (17:15, Novasports 1)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 2)

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015
Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (17:15, Novasports 3)
Ατρόμητος – Νίκη Βόλου (Αναβλήθηκε)
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς (17:15, Novasports 2)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015
Εργοτέλης – Καλλονή (19:30, Novasports 1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: