Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Προχωράει του Νέτο!!

Ο Λουίς Νέτο είναι ο «εκλεκτός» του Βίτορ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, με τις συζητήσεις να είναι σε πολύ καλό δρόμο για τον Πορτογάλο στόπερ. Τι γίνεται με Κάμπελ και Ροντρίγκες.

Προχωράει του Νέτο

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Βίτορ Περέιρα έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του αμυντικό, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του στους Πειραιώτες. Από την πλευρά της, και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν έχει πρόβλημα να αφήσει ελεύθερο τον 27χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο μάνατζερ του διεθνούς άσου (Μπρούνο Καρβάλιο) πήγε στο Ντουμπάι, όπου κάνει προετοιμασία ο ρωσικός σύλλογος για να μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας και να προχωρήσει η μεταγραφή του πελάτη του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από τον Περέιρα να προτείνει και κάποια άλλη λύση για τα μετόπισθεν, με ποδοσφαιριστή που να έχει δυνατότητα συμμετοχής στο Europa League (κάτι που δεν ισχύει με τον Νέτο, λόγω της παρουσίας της Ζενίτ στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA).

Επίσης, για το κέντρο της άμυνας έχουν ακουστεί ο Σιανί και ο Νοβαρέτι της Λάτσιο ως εναλλακτικές, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Όσον αφορά τώρα τις εξελίξεις στην υπόθεση του εξτρέμ, χθες στην Αγγλία υποστήριζαν πως οι Πειραιώτες καταβάλουν νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ. Εκείνο που έχει προκύψει είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με την Άρσεναλ, συζητώντας για το ενδεχόμενο νέου δανεισμού ή μεταγραφής (έναντι 7-8 εκατ. ευρώ). Για τον Κοσταρικανό ακραίο φορ έχουν ενδιαφερθεί οι Μπενφίκα, Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ και Εβερτον, με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Την ίδια ώρα, στην Ισπανία επιμένουν για τον Κρίστιαν Ροντρίγκες, με τον οποίο ο Περέιρα είχε συνεργαστεί στην Πόρτο και φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατασαράι, της ΚΠΡ της Σάντερλαντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: