Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

«Να επιστρέψουμε σταδιακά στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ»

Για τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena» μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά το πρώτο ματς στο οποίο δεν είμασταν καλοί στην επίθεση, αλλάξαμε κάποια πράγματα τακτικά, προσθέσαμε και κάποια καινούργια στοιχεία και φτάσαμε στην ίδια. Στο Αλεξάνδρειο είχαμε μεγαλύτερη πίεση λόγω της προσπάθειας της διοίκησης και έπρεπε να τους δικαιώσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Ακολούθως αδειάσαμε από το άγχος, πήγαμε πιο ελεύθεροι στο παλατάκι και τα καταφέραμε αν και αυτό το ματς ήταν πολύ πιο δύσκολο».

Για τους ρεαλιστικούς στόχους Άρη και ΠΑΟΚ: «Όπως ζω την κατάσταση, σκοπός δεν μπορεί να είναι άλλος από το να κάνεις μια καλή σεζόν και να φτάσεις πιο ψηλά μπορείς δίχως οικονομικές σπατάλες. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος τόσο για τον Άρη όσο και για τον ΠΑΟΚ. Να διορθωθούν τα οικονομικά χρόνο με τον χρόνο για να επιστρέψουν σταδιακά στην ελίτ και οι δύο ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. Πρέπει να γίνονται καλές και φτηνές επιλογές με προπονητές που θα διαθέτουν πλάνο και θα τυγχάνουν στήριξης για να μπορούν να δουλέψουν. Έτσι μόνο ο Άρης θα φτάσει εκεί που πρέπει.  Οι τίτλοι θέλουν υπομονή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν πολύ. Δεν σας κρύβω ότι έχω εκπλαγεί θετικά από τους ανθρώπους που περιτριγυρίζουν την ομάδα, είναι τίμιοι σου λένε αλήθειες κάτι που είναι πολύ σημαντικό».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: