Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο τελευταίος ευρωπαϊκός προορισμός του ΠΑΟΚ!!

Η Καντού θα είναι ο τελευταίος φετινός ευρωπαϊκός αντίπαλος του ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (11/02), με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να μην προπονείται την Δευτέρα (09/02), αλλά θα ακολουθήσει  κανονικά την αποστολή της ομάδας του στην Ιταλία. 
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους την Δευτέρα (09/02), με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να μην ακολουθεί το πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας του, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Από εκεί και πέρα, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί (06:35) την Τρίτη από την Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στις 11:00 (Ώρα Ελλάδας) στο Μιλάνο και από εκεί οδικώς τα μεταβεί στο Καντού. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Mapooro Arena το βράδυ της Τρίτης (21:00), αλλά και το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00), ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί το ίδιο βράδυ στις 21:30. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει (με την ίδια… διαδρομή) στη Θεσσαλονίκη στις 16:50 την Πέμπτη.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσουν και οι Εντι Σιναντίνοβιτς και Δημήτρης Χαριτόπουλος παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας τους.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: