Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο σχεδιασμός του 2016!!

Η ARENA PRESS αποκαλύπτει σήμερα στις εσωτερικές σελίδες της, τη συμφωνία με τον Χαρίση, το νεαρό παίκτη του ΠΑΣ Γιάννενα, που έρχεται με εισήγηση Άγγελου Αναστασιάδη για 4 χρόνια.
Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, ήξερε τον παίκτη από τότε που εργαζόταν στον ΠΑΣ και τον είχε προωθήσει στην πρώτη ομάδα, ενώ αντίστοιχη επιλογή είναι και του Κοροβέση.
Οι δυο αυτές μεταγραφές, αλλά και κάποιες ακόμη που θα ακολουθήσουν, δείχνουν τη φιλοσοφία που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και θα κυριαρχήσει στη νέα περίοδο, αλλά και στις επόμενες. Ο «δικέφαλος» θα σχεδιάσει μια νεανική ομάδα, με καλές προσθήκες παικτών από το εξωτερικό και στόχο να διεκδικεί τις δυο πρώτες θέσεις, αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις πώλησης παικτών στο εξωτερικό.
Αυτό ήταν το σχέδιο από πέρυσι, αυτό πρότεινε ο Αναστασιάδης και συμφώνησε ο Ιβάν Σαββίδης, που ξέρει ότι έχει τον τελευταίο λόγο και δεν ανησυχεί για τίποτα. Ακόμη και το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος είναι προβληματισμένος, μπορεί να θεωρηθεί λογικότατο. Τόσα λεφτά έριξε στον ΠΑΟΚ και πρόοδο δεν είδε. Ήρθε η ώρα να πληρώσει τα χρέη, για να «εκτοξευθεί» η ομάδα αμέσως μετά και να μπορεί πλέον να οργανώνει τον ΠΑΟΚ, όπως θέλει ο ίδιος.
Η χτεσινή ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη ρύθμιση των χρεών, με δεδομένη την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει τα 11 εκατομμύρια (κεφάλαιο), ανοίγει το δρόμο για να αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ένα ευρώ!
Εάν αυτό δεν είναι καλύτερο από κατάκτηση πρωταθλήματος, τότε ποιο είναι; Ο ΠΑΟΚ «εκτοξεύεται» μέχρι το τέλος του μήνα και ακολουθεί το δικό του δρόμο στο πρωτάθλημα. Εάν μάλιστα οργανωθεί καλύτερα στο παρασκήνιο, τότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Κι όταν λέω να οργανωθεί, εννοώ να «προστατεύσει» την ομάδα η ίδια η διοίκηση…
Των φρονίμων τα παιδιά…
Ο Σπύρος Παπαθανασάκης τείνει να βάλει τα γυαλιά σε όλους τους παραγοντάρες της Θεσσαλονίκης, με τις κινήσεις που κάνει στον Ηρακλή. Ακόμη και χτες, προτελευταία ημέρα παραμονής του στην Ελλάδα, εντυπωσίασε με τις ανακοινώσεις που έκανε: Ανανέωση συμβολαίου στον κόουτς Παπαδόπουλο έως το 2017 και με τον Χουάντερσον για μια ακόμη χρονιά!
Πως το λέει ο λαός; Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Είδε ο πρόεδρος ότι η ομάδα ρολάρει σωστά, ότι βρήκε ένα προπονητή που εργάζεται πολλές ώρες για τον Ηρακλή, κάνοντας πολύ καλές επιλογές και αποφάσισε την παραμονή του στην ομάδα και για τα δυο επόμενα χρόνια, χρίζοντάς τον ουσιαστικά προπονητή Superleague με τον Ημίθεο.
Η κίνηση είναι άριστη, όπως και εκείνη της παραμονής του Χουάντερσον και κάθε ημέρα που περνάει, γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι ο Θεός έστειλε τον «Καναδό» στο Καυτανζόγλειο πριν από ένα χρόνο, για να σώσει την ιστορική ομάδα.
Ο Παπαθανασάκης προβληματίζεται βέβαια για όσα βρίσκει «κάτω από το χαλάκι» στα γραφεία της ΠΑΕ, έπαθε ένα ψιλο-σοκ και πάλι, όταν διαπίστωσε ότι οι οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές ανέρχονται στο ποσό των 480.000 ευρώ! Συνολικά είναι 17 οι πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν απαιτήσεις από την ΠΑΕ, από τη θητεία τους (μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία) στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά, ο Παπαθανασάκης δεν χρωστάει στους παίκτες της σημερινής ομάδας και δεν είχε αυτή την εικόνα από τους συνεργάτες του για τα οικονομικά. Ξαφνικά, του βγαίνουν υποχρεώσεις που «κληρονόμησε», τις βλέπει και «τρελαίνεται», αλλά δεν το βάζει κάτω και προχωράει μπροστά. Αυτός ο άνθρωπος, δικαιούται μεγαλύτερης συμπαράστασης από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο του Ηρακλή. Σκεφτείτε το και πηγαίνετε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, όσοι περισσότεροι μπορείτε. Αυτό θα είναι το «δώρο» του κόσμου στον πρόεδρο…
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: