Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Σάντερλαντ – Άστον Βίλα! (preview)

Μπορεί να χαρακτηριστεί και παιχνίδι «ο θάνατός σου, η ζωή μου. Σάντερλαντ και Άστον Βίλα «φλερτάρουν» με τις θέσεις του υποβιβασμού και αμφότερες αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει την απαραίτητη «ανάσα».
Μόνο άνετες δεν μπορούν να νιώθουν οι Σάντερλαντ και Άστον Βίλα με αντίστοιχα τέσσερις και τρεις βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από αυτά που οι δύο ομάδες χρειάζονται να κερδίσουν, αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες παραμονής τους στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.
Το μομέντουμ μόνο ευνοϊκό δεν φαίνεται να είναι για τις «μαυρόγατες», οι οποίες αναζητούν τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 31/1 και το 2-0 επί της Μπέρνλι. Έκτοτε μετρούν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Κάτι ανάλογο δεν φαίνεται να συμβαίνει και με την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Τιμ Σέργουντ προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση επί της Γουέστ Μπρομ με 2-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, έχοντας πριν τέσσερις μέρες νικήσει την ίδια ομάδα με 2-1 για το πρωτάθλημα, σπάζοντας ένα σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη, εκ των οποίων οι εννέα ήταν ήττες.
Η προϊστορία είναι με τους «χωριάτες» η οποίοι παραμένουν αήττητοι σε επτά παιχνίδια κόντρα στην Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ ανεξαρτήτου έδρας (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες), την ώρα που οι «μαυρόγατες» έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία οχτώ εντός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα, εκ των οποίων στα πέντε έχει χάσει.

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:
Απών από το παιχνίδι της Σάντερλαντ κόντρα στην Άστον Βίλα θα είναι ο Λι Κάτερμολ, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας, λόγω συμπλήρωσης 10 κίτρινων καρτών.
Εκτός ομάδας λόγω παραπτώματος είναι ο Άνταμ Τζόνσον, την ώρα που ο Μπίλι Τζόουνς είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Το απουσιολόγιο του Γκας Πογιέτ περιέχει και τα ονόματα των Μπάκλεϊ και Τζακερίνι.
Άστον Βίλα:
Το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε την συμμετοχή του από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ξεπέρασε πλήρως ο Κριστιάν Μπεντεκέ.
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Ρον Φλάαρ και Κιέραν Ρίτσαρντσον, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κνήμη, με τους Άλαν Χάτον και Τζακ Γκρίλις που είναι τιμωρημένοι.
Κόζακ, Μπέικερ και Σισοκό οι γνωστές απουσίες της Βίλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Βεργίνι, Ο' Σέι, Μπράουν, Ρεβεγιέρ – Μπρίντκατ, Λάρσον, Ρόντγουελ, Γκόμεζ – Γουίκαμ, Ντεφό
Άστον Βίλα: Γκουζάν – Μπακούνα, Οκορέ, Κλαρκ, Λόουτον – Ενζόγκμπια, Γουέστγουντ, Ντελφ, Σινκλέρ – Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: