Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γωγάκος: «Προστατευόμενος μάρτυς από το ΣΔΟΕ ο ΠΑΟΚ!» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Γωγάκος. Ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλή προχώρησε σε δυο αποκλειστικές αποκαλύψεις. Η πρώτη είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι προστατευόμενος μάρτυς από το ΣΔΟΕ και μάλιστα τόνισε πως έχει και έγγραφα που το στοιχειοθετούν αυτό και η δεύτερη αφορά την αγωγή που έχει κάνει από το 2011 ο Ηρακλής εναντίον της Γ.Γ.Α με την οποία απαιτεί να του καταβληθούν 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σχόλιο του στο γεγονός ότι ο Παπαθανασάκης θέλει να κάνει γήπεδο: «Ευχής έργον είναι να κάνει γήπεδο ο Ηρακλής. Όταν ήμουν πρόεδρος ήμουν ο πρώτος που είχα καταθέσει την πρόταση να γίνει γήπεδο, δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά γιατί στην Ελλάδα ζούμε και είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν».

Για το αν νομίζει ότι δεν θα γίνει γήπεδο: «Η εταιρία που έκανε την πρόταση τελικώς την απέσυρε γιατί είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπόγειο κτηματολόγιο. Στην Βουλγαρία όταν παίρνουν την κατασκευή ενός έργου υπάρχει από τον δήμο ένα σχεδιάγραμμα που δείχνει πού περνούν τα δίκτυα κοινής ωφελείας και μόνο αυτό. Αλλά και το έδαφος, δηλαδή την ποιότητα του εδάφους».

Για το πώς έγινε το Καραϊσκάκη: «Αυτό έγινε το 2010, εύχομαι ο κύριος Παπαθανασάκης να κάνει το γήπεδο αλλά σας πληροφορώ ότι δυστυχώς πέρσι το ΣΔΟΕ ζήτησε τη διάθεση του Ερασιτέχνη Ηρακλή γιατί λέει ότι κατέστη μη κερδοσκοπικού σωματείου. Μόνο για τον Ηρακλή όχι για κάποιο άλλο σωματείο γιατί ελέγχθησαν όλα τα σωματεία πλην του ΠΑΟΚ. Αυτά γιατί για να διαλυθεί το σωματείο για τον αθλητικό νόμο 2725/99 μόνο με την διάλυση του ερασιτέχνη έρχεται η ακίνητη περιουσία στα χέρια στην γενική γραμματεία αθλητισμού».

Για το αν ελέγχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Όχι φυσικά. Ο ΠΑΟΚ συνεργάστηκε με το ΣΔΟΕ στην αλληλογραφία που είχε από το 2010 σχετικά με τα τιμολόγια και τις τιμές των τιμοκατάλογο που είχε με τις διαφημίσεις. Ελέγχθηκαν ο Ηρακλής, ο Άρης, η Μ.Ε.Ν.Τ., ο Μακεδονικός, ο Μέγας Αλέξανδρος, πλην του ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί συνεργάστηκε με το ΣΔΟΕ και είναι προστατευόμενος μάρτυς ο ΠΑΟΚ. Αν έχει ελεγχθεί αν μας πει το ΣΔΟΕ αν έχει δώσει εντολή ελέγχου και αν έχει βγει κάποιο πόρισμα που να απαλλάσσει τον ΠΑΟΚ μετά χαράς να το δεχτούμε. Έχω το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τον Ηρακλή που αναφέρει την αλληλογραφία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ την ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2010».

Για τα εικονικά τιμολόγια που είχε ο Ηρακλής: «Αυτή η υπόθεση όπως ξέρετε εκκρεμεί στα δικαστήρια. Εγώ θέλω να επισημάνω το εξής, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής μετά από εμένα που ήμουν ο τελευταίος πρόεδρος και ανέλαβα δυο διοικήσεις πρωτοδικείου. Από τότε δεν υπάρχει διορισμένη διοίκηση από το ορισμένο πρωτοδικείο του Ερασιτέχνη Ηρακλή, δηλαδή θεσμική και δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Ηρακλή ώστε να προσβάλει όλες αυτές τις φορολογικές παραβάσεις στα φορολογικά δικαστήρια, δεν μιλάω για τα ποινικά. Τουλάχιστον να ασκήσει ένα ένδικο μέσο για τις υποθέσεις αυτές».

Για το ότι τα εικονικά τιμολόγια δεν αμφισβητούνται ούτε από τους κατηγορουμένους: «Η κατηγορία είναι ότι υπάρχουν τα εικονικά τιμολόγια. Υπάρχει μια ασάφεια ως προς το αδίκημα το οποίο δεν έχει κριθεί ακόμα από κανένα ελληνικό δικαστήριο. Εγώ ξέρω ότι ο πρόεδρος της Μ.Ε.Ν.Τ για την ίδια υπόθεση αναστέλλει εκδίκαση διότι υπάρχει αοριστία ως προς την κατηγορία. Όταν εγώ έχω ασκήσει αγωγή κατά της Γ.Γ.Α και ζητάω 4,4 εκατομμύρια για το γήπεδο στην Μίκρα που θέλει να κάνει τώρα ο Παπαθανασάκης όταν φτάσει να εκδικαστεί αυτή η αγωγή δεν θα υπάρχει δικηγόρος να νομιμοποιηθεί από την διοίκηση του Ηρακλή. Σας φέρνω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει διοίκηση στον ερασιτέχνη Ηρακλή».

Για το γιατί δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση ακόμα: «Στην περίπτωση αυτή πρέπει να ζητήσεις να γίνει νωρίτερα, ειδάλλως αυτές οι υποθέσεις εκδικάζονται μετά από 7-8 χρόνια».

Ακούστε τι είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κωνσταντίνος Γωγάκος:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: