Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Λέστερ - Χαλ! (preview)

Παιχνίδι που μοιάζει με… τελικό για τη Λέστερ, είναι η σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χαλ. Έχοντας «κολλήσει» στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, οι «αλεπούδες» υποδέχονται τις «τίγρεις» με στόχο τη νίκη που θα επαναφέρει την ελπίδα για παραμονή.
Έξι ματς χωρίς νίκη, μετά και το 2-0 από την Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη αγωνιστική (4/3), συμπλήρωσε η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον που παρέμεινε στους 18 βαθμούς και (με αγώνα λιγότερο) στο -7 πλέον από τη σωτηρία. Ο προπονητής των γηπεδούχων παραδέχτηκε πως το σημερινό παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο!
Η Χαλ, αντίθετα, βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη μοίρα…  Το συγκρότημα του Στιβ Μπρους, ο οποίος συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια, μπορεί να έχει δύο ματς χωρίς νίκη, μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Σάντερλαντ, αλλά η απόστασή της από τη γραμμή του υποβιβασμού είναι στο +5. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα δεδομένο, αλλά το σημερινό ματς μοιάζει με μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους υπόλοιπους… μελλοθάνατους.
Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τους Νόκαερτ και Χάμοντ. Επέστρεψε μετά από τρεις μήνες στις προπονήσεις ο βασικός τερματοφύλακας, Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος πάντως δύσκολα θα «εκτοπίσει» αμέσως τον Σβάτσερ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Στις «τίγρεις» οι απουσίες παραμένουν οι γνωστές, με τους Τσέστερ, Μπράντι, Σνόντγκρας και Ροσενιόρ να χάνουν ακόμα ένα παιχνίδι. Ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα απέναντι στη Σάντερλαντ σκέφτεται να επιλέξει ο Μπρους.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σβάτσερ, Σίμπσον, Άπσον, Χουτ, Μόργκαν, Κοντσέσκι, Καμπιάσο, Τζέιμς, Σλουπ, Μάχρεζ, Κράματιτς
Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Ντόσον, Μπρους, ΜακΣέιν,  Ελμοχαμαντί, Ρόμπερτσον, Λίβερμορ, Μέιλερ, Χάντλστοουν, Εντόι, Γέλαβιτς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: