Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Απαγορεύεται η γκέλα!!

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό σπουδαίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να μην χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας εν όψει των πλέι οφ.

Απαγορεύεται η γκέλα!
Ιδιαίτερα δύσκολο θεωρείται το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους Αρκάδες στην άδεια Τούμπα και καλούνται να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν μόνο μία νίκη στη Βέροια (και τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία).

Το ευχάριστο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πως στη διάθεσή του επέστρεψαν οι Παπαδόπουλος και Τζιόλης, ενώ εκτός παραμένουν οι Μαντούρο, Τζανδάρη και οι «παροπλισμένοι» Κατσικάς και Τζαβέλλας.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κάτσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Παπαγιαννόπουλου.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Ρατς.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Κάτσε και Νομπόα, έχοντας στα πλάγια τους Μακ και Γκολάσα (ή Σαλπιγγίδη). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Περέιρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: