Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Μανδρίνος: «Ευεργέτης του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος και μίλησε για τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μου προξενεί μεγάλη έκπληξη το ποσό που έχει βάλει ο Σαββίδης, τα ήξερα τα νούμερα. Είναι μια τεράστια επένδυση, ότι και να πούμε».

Για το τι λέει ο κόσμος για τα λεφτά που έχει βάλει ο Σαββίδης: «Αυτή τη στιγμή ο ίδιος έχει το οικονομικό βάρος. Μόνο ο ίδιος ξέρει τι κάνει. Θα πρέπει να αφουγκραστεί τον κόσμο αλλά ο ίδιος θα πάρει τις τελικές αποφάσεις».

Γιατί δεν έχει κάνει βήματα εμπρός αγωνιστικά η ομάδα: «Σαφέστατα έχουν γίνει λάθη. Αλίμονο, όμως, αν ο Σαββίδης δεν αξιολογεί ότι χάνει χρήματα, δεν θέλω να πω την δική μου γνώμη. Με την πληρωμή των χρεών, ο ΠΑΟΚ θα έχει δυο οφέλη. Το ένα είναι ότι θα μπορεί να φτιάξει μία καθαρή εταιρία. Το δεύτερο και βασικότερο όφελος, είναι πως αν κάποια στιγμή αλλάξει γνώμη και θελήσει να φύγει από τον σύλλογο, τότε τα χρέη δεν θα υπάρχουν και έτσι η ομάδα θα μπορεί και χωρίς τον ίδιο να ανταπεξέλθει. Είναι ευεργέτης ο Σαββίδης που βάζει αυτά τα χρήματα».

Συμμερίζεται την άποψη του κόσμου για ριζικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ: «Όχι, κρατάς ότι καλό νομίζεις. Πρέπει να βλέπεις τί σε πάει πίσω. Υπάρχουν σοβαρότατα βήματα που έχουν γίνει σε πολλούς τομείς, νομίζω ότι πρέπει να παραμείνει ότι είναι καλό για την ομάδα».

Ακούστε τι είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Ανδρέας Μανδρίνος:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: