Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Κρίσταλ Πάλας – ΚΠΡ! (preview)

Το τρίτο στη σειρά λονδρέζικο ντέρμπι δίνει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η ΚΠΡ (14:45 - ΟΤΕSport1 HD), η οποία ευελπιστεί να έχει καλύτερη τύχη από τα προηγούμενα δύο, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς-βάλσαμο, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.
Την ευκαιρία να βυθίσει περισσότερο την ΚΠΡ στις θέσεις του υποβιβασμού έχει η Κρίσταλ Πάλας.
Οι «αετοί» βρίσκονται κοντά στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, με δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Άλαν Πάρντιου προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Σαουθάμπτον και θέλει να σπάσει την παράδοση που θέλει τους Ρέιντζερς να μην έχουν χάσει ποτέ σε παιχνίδι πρώτης κατηγορίας στο «Σέλχαρστ Παρκ».
Την ΚΠΡ ωστόσο δεν την σώζει... ούτε η παράδοση. Οι Λονδρέζοι έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας τρις σερί ήττες με 2-1 κόντρα σε Χαλ, Άρσεναλ και Τότεναμ.
Τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά για τον Κρις Ράμσεϊ, με την ομάδα του να βρίσκεται στη 18η θέση με 22 βαθμούς μαζί με την Μπέρνλι, τρεις λιγότερους από την Άστον Βίλα που αυτή τη στιγμή σώνεται.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:
Χωρίς τους Μίλε Γιέντινακ και Τζόρντον Ματς, λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, θα παραταχθεί κόντρα στην ΚΠΡ η Κρίσταλ Πάλας.
Αντίθετα με τους δύο παίκτες, ο Γκλεν Μάρεϊ εξέτισε την τιμωρία του και βρίσκεται στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου.
Μοιρασμένες οι πιθανότητες συμμετοχής των Μαρουάν Σαμάκ και Γιάγια Σανογκό, οι οποίοι επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.
Στα «πιτς» παραμένουν οι Γουίλιαμς, Κάμπελ και Τόμας.
ΚΠΡ:
Κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ο Τζόι Μπάρτον θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί από τον Κρις Ράμσεϊ η κατάσταση του Ντάρνελ Φέρλονγκ, ο οποίος έμεινε εκτός από το ματς κόντρα στην Τότεναμ, λόγω τραυματισμού.
Φαουρλίν, Νταν, Φερ και Τααράμπτ οι γνωστοί απόντες για τους Ρέιντζερς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Γουόρντ, Νταν, Ντελανέι, Κέλι – Μπολάσι, Λέντλεϊ, Ζαχά – Πάντσεον – Μάρεϊ
ΚΠΡ: Γκριν – Ονουόχα, Φέρντιναντ, Κόκερ, Γιουν – Φίλιπς, Σάντρο, Χένρι, Χόιλετ – Όστιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: