Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τα στατιστικά του αγώνα! (Pic)

Δείτε τα ενδιαφέροντα στατιστικά για το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έτσι όπως τα παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων».Αναλυτικά:
Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα του ντέρμπι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.
#9 αγώνες έχουν δώσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Θεσσαλονίκη. Οι 7 είναι για την κανονική διάρκεια της σεζόν με απολογισμό 4 νίκες – 1 ισοπαλία – 2 ήττες για τον Δικέφαλο και γκολ 9-6. Υπάρχουν ακόμη δύο αναμετρήσεις για τα Play off του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ έχει μια νίκη και ένα ματς έχει τελειώσει ισόπαλο.
#15 Μαρτίου 2008 είχε γίνει η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα, όπου ο Αστέρας Τρίπολης ως νεοφώτιστος στην κατηγορία είχε καταφέρει να “κλέψει” το τρίποντο στις καθυστερησεις με ένα γκολ του Μιλάνο. Μέσα στο 2008 έγινε και το ματς για την επόμενη σεζόν, όπου ο ΠΑΟΚ πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρότι προηγήθηκε με το γκολ του Ηλία Αναστασάκου στο 16ο λεπτό, αλλά ο Τσέζαρεκ ισοφάρισε στο 62ο και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
#16 Ιανουαρίου 2010 ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Ο Κουτσιανικούλης ήταν ο σκόρερ στο 54ο λεπτό και το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ. Ακολούθησαν μια νίκη του ΠΑΟΚ την σεζόν 2010-11 με 1-0 (32′ Σαλπιγγίδης) και την επόμενη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε πάλι νικητής από την Τούμπα σε έναν αγώνα που έγινε στις 10 Μαρτίου 2012.
#2 γκολ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης έχουν ο Στέφανος Αθανασιάδης και οΔημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ ο μοναδικός που έχει σκοράρει δύο φορές στο ίδιο ματς για τον ΠΑΟΚ είναι οΒίτορ στο περσινό ματς των δύο ομάδων. Για τον Αστέρα Τρίπολης 3 φορές έχει βρει δίχτυα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ο Εμάνουελ Περόνε και τα άλλα τρία γκολ έχουν έρθει από τους ΜιλάνοΤσέζαρεκΝαβάρο. Στα ματς των play off έχουν σκοράρει ο Στοχ με τον Ολίσε για τον ΠΑΟΚ και ο Μπαράλες για την ομάδα της Αρκαδίας.
infographics_asteras

Δεν υπάρχουν σχόλια: