Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Non-stop κυνηγητό!!

Δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος – παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει – σήμερα τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Non-stop κυνηγητό
Τη νίκη με την οποία θα αποκτήσει προβάδισμα – έστω και προσωρινά – τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό στη μάχη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο (15:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Εργοτέλη και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, καθώς από τις 17 Ιανουαρίου μετρούν επτά νίκες στο πρωτάθλημα.

Το έργο του «τριφυλλιού» δεν θεωρείται εύκολο, καθώς οι Κρητικοί «καίγονται» σε κάθε ματς για τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία και δεν θα πουλήσουν εύκολα το… τομάρι τους. Ο Γιάννης Αναστασίου, από την πλευρά του, δεν υπολογίζει τους Πράνιτς, Μπερίσα που υποφέρουν από ίωση και τους Ζέκα, Σίλντενφελντ που είναι τιμωρημένοι.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ίσως γίνει έκπληξη με τον Δώνη και να αρχίσουν το παιχνίδι οι Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Λαγός, Δώνης, Νίνης, Αντζαγκουν, Μπέργκ, Πέτριτς, η Καρέλης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης (διεκδικεί θέση), Ντίνας, Κλωναρίδης, Μαυρίας και Μέντες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: