Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο αντι-Μάνταλος τώρα και το… καλοκαίρι!!

Την ώρα που στην ΑΕΚ θα αρχίσουν έρευνα αγοράς για «δεκάρι» μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ο Τραϊανός Δέλλας εξετάζει τις επιλογές του για να καλύψει το κενό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αντι-Μάνταλος τώρα και το… καλοκαίρι

Για το «τώρα», ο Τραϊανός Δέλλας έχει μια σειρά από επιλογές. Αυτή που στην παρούσα φάση δείχνει επικρατέστερη, αφορά στη χρησιμοποίηση του Μπαρμπόσα σε θέση αντι-Μάνταλου, με τον Αραβίδη να μετατίθεται στα άκρα και τους Ντακόλ ή Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις. Με την επάνοδο του Κορδέρο, μπορεί κάλλιστα να παίξει δίπλα στον Γιόχανσον και να προωθηθεί σε ρόλο επιτελικού ο Ανάκογλου, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Ζόριτς που ελλείψει Μάνταλου έχει την ευκαιρία να πείσει πως μπορεί να καθιερωθεί στην ΑΕΚ.

Δεδομένου ότι ο Μάνταλος θα επιστρέψει στη δράση καλώς εχόντων των πραγμάτων στην καλοκαιρινή προετοιμασία ή ακόμη και μετά το πέρας αυτής, οι άνθρωποι της «Ένωσης» ψάχνονται για δεκάρι. Θα εξεταστούν λύσεις από την αγορά του εξωτερικού, ενώ από την εγχώρια αγορά αρέσει δεδομένα ο Νικολάς Μαρτίνες του Παναιτωλικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: