Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Εκλογές στην ερασιτεχνική Δόξα!!

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Δόξας.
Το νέο διοικητικό σχήμα που θα τρέξει το σύλλογο, θα βγει από τις εκλογές που θα γίνουν στις 29 Απριλίου. Με δεδομένη τη δέσμευση της τωρινής διοίκησης ότι σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τη διοίκηση του συλλόγου, οι παραιτήσεις όσων έχουν απομείνει στο σημερινό σχήμα είναι στη διάθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο, καθώς πρυτάνευσε η λογική της συσπείρωσης όλων γύρω από ένα δυνατό σχήμα και δεν προτιμήθηκε μία τακτική διάσπασης με τα όσα συνεπάγεται. Το νέο σχήμα αναμένεται να είναι μία συνέχεια της διοικούσας επιτροπής με τις δέουσες προσθήκες. Για πρόεδρος προορίζεται –όπως όλα δείχνουν- ο Ηλίας Χατζηελευθερίου. Πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλους που κουβαλάει πάνω του τη ζωντανή ιστορία της ομάδας.
*Στο αγωνιστικό κομμάτι για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αρναίας, ο Αντρέας Παντζιάρας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντουτσαρίδη, Χαριτωνίδη τον ανέτοιμο Χαριτίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Τουνγκελίδης.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: