Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Και τι έγινε ρε καρντάσια;

Γράφει ο Στράτος Παζούλης



Ε μα και μείς και άλλοι τριγύρω, είχαμε τον νταλκά τους. Το σερί των νικών του Ηρακλή. Και να αυτό, να εκείνο, να ποιος θα τον σταματήσει. Τόσα λεπτά χωρίς γκολ, ε κάπου θα έσκαγε το μπαμ. Ελαχε στην Ζάκυνθο. Θα έχουν να λένε και λένε ( ο Ντάνι Ακίνο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος ) οι νησιώτες που κατόρθωσαν να αποσπάσουν ισοπαλία από τον μέγα αντίπαλο στην καθ όλα θεμιτή προσπάθεια τους να παίξουν στα πλεϊ οφ.

Κι όμως καρντάσια και σε αυτό το παιχνίδι ο Ηρακλής μπορούσε να φύγει στη ψύχρα και άνετα με το τρίποντο παραμάσχαλα, αφού του δόθηκαν οι ευκαιρίες αμέσως μετά από το εκπληκτικό γκολ του Πουρτουλίδη, το οποίο σημειώθηκε στο 52΄. Μετράτε λοιπόν κα βγάλτε συμπέρασμα. Στο 54΄ παράλληλη σέντρα του Ρομάνο πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Ξενοδόχοφ αποκρούει με υπερένταση. Και πάλι ο Ξενοδόχοφ σταματάει τον Κάσσο, όταν αυτός επιχειρεί να τον πλασάρει. Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη για τον Ηρακλή , αφού δεν έγινε το 2-0. Η Ζάκυνθος αναθάρρησε και από μπέρδεμα στην κυανόλευκη περιοχή προέκυψε η ισοφάριση. Πολύ νωρίς εκεί γύρο στο 65΄. Οι κυανόλευκοι αν και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και παρότι ο Παπαδόπουλος έριξε στη μάχη τον Περόνε, στο 65΄ο Κυριακίδης κλώτσησε ακόμη μια ευκαιρία.

Η Ζάκυνθος που πιθανόν να περίμενε το δεύτερο γκολ του Ηρακλή και βλέποντας πως δεν έμπαινε προσπάθησε, είχε κάποια σουτ κι αν ο διαιτητής Βάτσιος (εντελώς δίκαια )  δεν σφύριζε χέρι στο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τη λήξη, τότε σήμερα θα μιλάγαμε για σούπερ έκπληξη. Ισοπαλία μάγκες και μη χολοσκάς φίλε Σαραμαντά αν και μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασες για την ισοπαλία. Ετσι σε θέλω. Δεν πειράζει μια άλλη φορά. Εξάλου φρόντισε ο Τύρναβος ν΄ αυξήσει τη διαφορά απ΄ τη Λαμία. Οπότε, don’t worry!

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: