Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι!! (preview)

Παιχνίδι με μεγάλη κρισιμότητα για τις δύο ομάδες που ακολουθούν δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπέρνλι, στην προσπάθειά της για επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, φιλοξενεί στο «Turf Moor» για την 29η αγωνιστική τη Μάντσεστερ Σίτι που ξέρει ότι από την πλευρά της οφείλει να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο.
Οι «clarets» βρίσκονται στο -3 από τις θέσεις της σωτηρίας, όμως έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.
Και σίγουρα οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Σον Ντάικ απέναντι σε ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο, η Τσέλσι πριν λίγο καιρό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά και η Σίτι στο παιχνίδι του «Etihad» να επιτρέπουν στους οπαδούς της να αισιοδοξούν και να ελπίζουν στο καλύτερο σενάριο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και «διόρθωση» αποτελεσμάτων στην τελική ευθεία.
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι με μόλις τρεις νίκες στα τελευταία δέκα ματς σε όλες τις διογανώσεις, σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι πραγματοποιεί πορεία που αρμόζει σε μια ομάδα που κυνηγάει τον τίτλο. Έχει φανερώσει αδυναμίες, έχει δείξει ότι δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Τσέλσι και απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή και με ματς περισσότερο από τους «μπλε». Η νίκη σήμερα στο «Turf Moor» είναι επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι που ξέρει ότι δεν περνάει από το χέρι της, όμως πρέπει να κυνηγήσει όσο μπορεί την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Μέσα σ' όλα, οι Πρωταθλητές έχουν και το θέμα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που όλα δείχνουν αποχώρηση του Χιλιανού σε περίπτωση που η φετινή σεζόν ολοκλήθεί δίχως επιτυχία και με αποκλεισμό από τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα αγωνιστικά, για τη Μπέρνλι, ο μέσος, Ματ Τέιλορ δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει από το πρόβλημα του Αχιλλείου τένοντα παρά το γεγονός ότι έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε δύο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας, δεν συμπεριλαμβάνεται αυτή τη στιγμή στα πλάνα του Ντάικ ο Φρέντρικ Ούλβεσταντ.
Οι Κομπανί και Ζαμπαλέτα αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι έχοντας μείνει στον πάγκο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Λέστερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπέρνλι (4-4-2): Χίτον – Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Μι – Μπόιντ, Τζόουνς, Άρφιλντ, Κάιτλι – Μπαρνς, Ινγκς
Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί – Τουρέ, Φερναντίνιο, Νασρί, Σίλβα – Αγουέρο, Μπονί
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: