Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Ιβάν θεωρεί τους ΠΑΟΚτσήδες καθυστερημένους!!

Το αιχμηρό σχόλιο του θρυλικού Αποδυτηριάκια στον sportdog για την "επένδυση" του Σαββίδη. Ποιοι και για ποιο λόγο είναι για γιαούρτωμα στη γραφική Ελλάδα που ζούμε; Από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης η ΠΑΕ μπήκε μέσα 42,7 εκ. ευρώ. Είναι για γιαούρτωμα όποιος, δημοσιογράφος κι όχι, θεωρήσει επιτυχία αυτή την τεράστια αποτυχία. Πολύ περισσότερο όταν ο ΠΑΟΚ δεν σήκωσε κεφάλι αγωνιστικά.
Κι όμως! Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ρεκλαμάρει το φιάσκο του. Την γκραν σουξέ αποτυχία του. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν δόθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή με την έγκριση του μεγαλομέτοχου. Ότι από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 η ΠΑΕ είχε έσοδα 44 εκ. ευρώ και έξοδα 86,7 εκ.
Ζούμε σε μία πολύ γραφική χώρα. Από τα μήντια χαρακτηρίζεται άξιος θαυμασμού και χειροκροτήματος ένας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ που ξοδεύει κουτουρού μπουγάτσα τα λεφτουδάκια του. Και τα χαμένα εκατομμύρια του Ιβάν τα λένε ...επένδυση! Μιλάμε ότι απευθύνονται σε κάφρους.
Ακριβώς! Ο Ιβάν θεωρεί ότι οι παοκτσήδες είναι καθυστερημένοι. Διανοητικά ανάπηροι. Δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μόνον να έχουν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ έναν άγιο Βασίλη.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, γράφει ο apodytiriakias 

Τον έχω ικανό τον Κοντονή Σταύρο να αποφασίσει τον αποκλεισμό των ελληνικών ΠΑΕ από τα κύπελλα Ευρώπης. Γιατί το λες αυτό, αποδυτηριάκια; Κατ' αρχήν ό, τι λέω στηρίζεται στη λογική. Έχει μία βάση. Δεν μιλάω αέρα πατέρα.
Μιλάμε για τον Κοντονή Σταύρο, ο οποίος πράγματι πολύ εύκολα μπορεί να φθάσει σε μια τέτοια απόφαση. Για τρεις λόγους.
Πρώτον, επειδή είναι πολιτικός. Δεύτερον, επειδή είναι κυβέρνηση. Τρίτον, επειδή στο πρόγραμμα του σύριζα δεν προβλεπόταν τέτοιο «μέτρο». Μιλάμε πάντα για τον αποκλεισμό των ομάδων μας από τσάμπιονς ληγκ και γιουρόλα ληγκ.
Να γίνω αναλυτικός. Την 25 Μαρτίου έγιναν παρελάσεις. Επόμενο ήταν να γίνουν διότι ο σύριζας ρητά και κατηγορηματικά είναι ενάντια των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων. Άρα;
Αφού, ο σύριζας που δεν είναι αρχίδια χαρτοπόλεμος κόμμα αλλά με αρχές, με θέσεις και συνέπεια στις αξίες ζωής, την έκανε γυριστή στις παρελάσεις, όπως και με τον ΕΝΦΙΑ, και μ' ένα σωρό άλλα, σιγά σιγά μη βιαζόμαστε, δεν αποκλείεται να το κάνει το μπαμ ο Κοντονής Σταύρος.
Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Το να πάρει η κυβέρνηση απόφαση αποκλεισμού των ομάδων από την Ευρώπη, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο του Κοντονή Σταύρου, δεν είναι κακό. Η ξευτύλα θα είναι να πάρει τέτοια απόφαση ο Κοντονής Σταύρος μόνον για λεζάντα και να μην αποδώσει αποτελέσματα για το καλό του ποδοσφαίρου.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: