Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Παπαδόπουλος: «Σε τέτοιο γήπεδο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»

Στην κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε ιδιαίτερα μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το ήθος που επέδειξαν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ήταν τόσο κακή η κατάστασή του, που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά, από το παιχνίδι κρατάω τη δύναμη που δείξαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε για να γυρίσουμε το σκορ και φυσικά την παρουσία του κόσμου. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που γέμισε το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Για εμάς πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να κερδίσουμε, τόσο για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας όσο και για να μπούμε με την καλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι-οφ. Όπως προείπα είναι δύσκολο να μιλήσω για ποδόσφαιρο, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια και για το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και σχετικά με την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 μετά το γκολ του Πάτο πρόσθεσε: “Η αλήθεια είναι ότι πήγε καλά ο σχηματισμός που ακολουθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι κάτι θετικό. Τον έχουμε δουλέψει πολλές φορές στην προπόνηση, αλλά μια – δυο φορές που τον ακολουθήσαμε στο πρωτάθλημα, δεν μας βγήκε. Σήμερα ωστόσο, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που ανταποκρίθηκε η ομάδα”.

Τέλος για το γεγονός ότι ο Ηρακλής κρατά την τύχη στα χέρια του σχετικά με το +9 με το οποίο μπορεί να μπει στην διαδικασία των πλέι-οφ είπε: “Είναι θετικό το γεγονός ότι εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε το καλύτερο αβαντάζ για τα πλέι-οφ και είναι σημαντικό ότι η διαφορά αυτή, θα κριθεί από τα δικά μας πόδια”.




*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: