Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κολέ: «Κολακευτική η πρόταση Ολυμπιακού, αλλά…»


Ο Βενσάν Κολέ αναφέρθηκε στους λόγους που δεν μπορούσε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο, αλλά δεν έκρυψε πως θα ήθελε να εργαστεί σε υψηλό επίπεδο σύντομα.

Κολέ: «Κολακευτική η πρόταση Ολυμπιακού, αλλά…»
Οι επιτυχίες του με την εθνική Γαλλίας κι όχι τόσο με τη Στρασμπούρ προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βενσάν Κολέ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» παραδέχτηκε την πρόταση, αλλά εξήγησε τους λόγους που την απέρριψε.

«Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν κολακευτική, αλλά δεν μπορούσα να την αποδεχτώ σε εκείνο το χρονικό σημείο. Δεν ήταν θέμα επιλογής. Είναι ξεκάθαρο πως έχω στόχο να εργαστώ σε τέτοιο επίπεδο κάποια στιγμή, αλλά δεν βιάζομαι», ανέφερε.

«Αυτά τα μεγάλα ‘καράβια’ έχουμε στόχο μόνο να νικούν. Εμείς οι Γάλλοι προπονητές δεν έχουμε τόσο μεγάλη προβολή στην Ευρώπη κι αυτό είναι λογικό, βάσει των αποτελεσμάτων των συλλόγων μας. Δεν έχει να κάνει με το επίπεδο των προπονητών μας. Κι άλλες ομάδες έχουν προπονητές που αναλαμβάνουν το Σεπτέμβριο. Ο Ολυμπιακός δεν είχε προπονητή, αλλά συνέχιζε να νικά στην Ευρωλίγκα. Έδιναν την μπάλα στον Σπανούλη κι αυτό αρκούσε. Ομάδες με τέτοιο δυναμικό και τόσο μεγάλη εμπειρία, αναπτύσσουν μια αυτονομία και αυτό αρκεί να τις κάνει καλύτερες από το μέσο όρο», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: