Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Προσπάθεια… τόνωσης σε ΜακΓκίντι!!

Ο αγωνιστικός του παραγκωνισμός στην Έβερτον τον έχει επηρεάσει. Ο Άιντεν ΜακΓκίντι δεν διανύει και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του μέρες και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Ιρλανδίας έχουν πέσει από πάνω του για να τον… συνεφέρουν εγκαίρως ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πολωνία!  
Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Μάρτιν Ο’Νιλ, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει το τιμ για να τονώσει το ηθικό του Ιρλανδού εξτρέμ, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του.
«Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και ελπίζω πως η αλλαγή περιβάλλοντος αυτή τη βδομάδα, με την ενσωμάτωσή του στην αποστολή μας, του έκανε καλό. Νομίζω ότι είναι απογοητευτικό για εκείνον που δεν αγωνίζεται τακτικά στην Έβερτον. Τώρα όμως βρίσκεται εδώ, ξέρει τι είναι ικανός να μας προσφέρει και εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να του δώσουμε ώθηση», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου προπονητή, που πρόσθεσε:
«Δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες εβδομάδες, απλώς δεν αγωνιζόταν στην Έβερτον. Θα ήταν υπέροχο εάν οι ποδοσφαιριστές μου έρχονταν στην εθνική, έχοντας παίξει συνεχόμενα τις προηγούμενες εβδομάδες στις ομάδες τους, όμως όλοι γνωρίζουν ότι ποτέ δεν θα συμβεί αυτό».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: