Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ριντ: «Έχει πολλές εστίες κινδύνου η ΑΕΚ»

Εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα δύο που προηγήθηκαν στη φετινή σεζόν περιμένει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη ο ΛαΜάρκους Ριντ. «Κομπλέ» οι Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ.

Ριντ: «Έχει πολλές εστίες κινδύνου η ΑΕΚ»
Μπορεί ο Άρης να έχει επικρατήσει δύο φορές της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν-η μια για το Κύπελλο, η άλλη για την Basket League-, όμως ο ΛαΜάρκους Ριντ περιμένει να δει… άλλο ματς (29/3, 13:00) συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο φόργουορντ των «κίτρινων» στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση είναι αγνώριστη σε σχέση με την αρχή της σεζόν και τόνισε πως από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι κρίσιμο.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα η οποία παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένη σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κερδίσει δύο φορές ως τώρα την ΑΕΚ, αλλά η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», ανέφερε ο 26χρονος αθλητής στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και συνέχισε:

«Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Η ΑΕΚ έχει πολλές εστίες κινδύνου στην επίθεση και ο περιορισμός τους είναι το πρώτο 'πρέπει' για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από την Αθήνα. Δεν είναι ένας ή δύο οι παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Από την πλευρά μας, καταστρώσαμε τα πλάνα μας και αν τα εφαρμόσουμε σωστά, έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Όσο για την κρισιμότητα του αγώνα ο Ριντ σχολίασε: «Κάθε αγώνας, τώρα που η ρέγκιουλαρ σίζον πλησιάζει στο τέλος της, είναι κρίσιμος. Εμείς δεν κοιτάζουμε συνολικά το πρόγραμμα, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά, κάτι που μας βοήθησε ως τώρα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μας φτάσει στη βαθμολογία και σίγουρα μία νίκη στο ΟΑΚΑ θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε ψηλά».

Όπως φάνηκε και από την Παρασκευή ο Άρης κατεβαίνει πλήρης στην Αθήνα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Κώστας Χαρίσης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Βασίλης Σίμτσακ, Γιάννης Καραθανάσης, Άντριου Νέιμικ και Κώστας Χαρίσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: