Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας και μίλησε για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Υπήρξε μια εμπλοκή είχα πει πως θα τακτοποιηθεί και πως ήταν κάτι το οποίο δεν είχαμε προσέξει και πλέον τελείωσε το θέμα. Ήταν ένα άρθρο που εμπόδιζε τον ΠΑΟΚ και άλλους ανθρώπους να πληρώσουν με τον τρόπο που έπρεπε όμως απομακρύναμε αυτή την δυσκαμψία».
Για το ποιο ήταν το σημείο τριβής: «Οι πρόσθετοι φόροι είχαν κεφαλοποιηθεί και υπήρχε μια μικρή εμπλοκή σε μια τεχνική διαδικασία. Ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει αυτά που πρέπει να πληρώσει».
Για την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη: «Δεν την έχω διαβάσει. Εμένα μου αρκεί που εξυπηρετήθηκε ένα σύνολο κόσμου και μέσα σε αυτό είναι και ο ΠΑΟΚ. Οι δυσκολίες πρέπει να ξεπερνιούνται όταν κάποιος είναι πρόθυμος να πληρώσει».
Για το αν θα έρθει στη Βουλή το θέμα: «Όλα αυτά έχουν τελειώσει και βρισκόμαστε στα πιο εύκολα διαδικαστικά».
Για την δήλωση του πως μέσα στον Μάρτιο υπήρχαν ικανοποιητικά έσοδα: «Είχαμε εντυπωσιακά, ικανοποιητικά έσοδα. Το γεγονός πως άρχισε να λειτουργεί η διαδικασία των 100 δόσεων και της εφάπαξ οφειλής έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα».
 Για την πολιτική που ακολουθεί σε θέματα δημοσιότητας: «Έχουμε μια πολιτική σε θέματα δημοσιότητας και παρουσίασης να εμφανιζόμαστε μια βδομάδα το πολύ και μετά να σιωπούμε για 15 μέρες καθώς υπάρχουν προβλήματα ουσίας. Όταν μιλάμε σε κάποιους δεν γίνεται να αρνηθούμε μετά σε άλλους. Είμαστε σε μια θέση που πρέπει να προσέχουμε και κάθε λέξη που λέμε».
Για το γεγονός πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίλυση του θέματος: «Τα προβλήματα ήταν συγκεκριμένα, έπρεπε κάποια πράγματα να προχωρήσουν γρήγορα και είχα και τον Γκαγκάτση που ήταν ένας από τους καλύτερους φοιτητές μου. Άλλο να μιλάς με κάποιον που έχεις 4-5 χρόνια και άλλο το να έρθει κάποιος άγνωστος».
Για το αν υπάρχει η δυνατότητα του παραδοσιακού τρόπου υπαγωγής: « Με τα συγκεκριμένα τεχνικά θέματα δεν ασχολούμαι καθόλου. Οι αρμόδιοι ότι χρειάζεται θα το κάνουν. Το θέμα ήταν να κλείσει το ζήτημα και έκλεισε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: