Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ ο Ινγκς!

Τον επιθετικό της Μπέρνλι, Ντάνι Ίνγκς, θέλει, και μπορεί να κάνει δικό της, με ένα ποσό της τάξεως των... 270,000 ευρώ, η Γκλάντμπαχ, βάσει των κανονισμών της FIFA για τους ελεύθερους παίκτες, όπως αποκαλύπτει η «Independent»!
Στη μεταγραφική λίστα της Γκλάντμπαχ βρίσκεται ο Ντάνι Ινγκς, η οποία με δέλεαρ τα «αστέρια» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον Άγγλο επιθετικό.
Τα «πουλάρια» βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα και μόνο με... αυτοκτονία θα χάσουν μία από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου.
Το συμβόλαιο του 23χρονου φορ με τη Μπέρνλι λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ομάδες εκτός Αγγλίας μπορούν να τον κάνουν δικό τους με μία ελάχιστη καταβολή αποζημίωσης, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Independent».
Σύμφωνα λοιπόν με το σύστημα αντιστάθμισης της FIFA για τους ελεύθερους παίκτης, η Γκλάντμπαχ, ή οποιοδήποτε άλλη μη-αγγλική ομάδα, θα πρέπει να καταβάλει στη Μπέρνλι μία αποζημίωση της τάξεως των 90.000 ευρώ για κάθε σεζόν που ο Ινγκς αγωνίστηκε στον σύλλογο, μέχρι να συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του.
Με την προϋπόθεση ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, η γερμανική ομάδα θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 270,000 ευρώ (3 σεζόν * 90,000 ευρώ) για να κάνει δικό της τον Ίνγκς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: