Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

League Two – 39η αγωνιστική!! (preview)

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Μπέρτον Άλμπιον, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, θα έχει η Σριούσμπερι, σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από την έδρα της Πόρτσμουθ. Το ίδιο ισχύει και για τη Γουίκομ που αντιμετωπίζει εξίσου εκτός την Ντάγκεναμ.
Με την 1η της βαθμολογίας Μπέρτον Άλμπιον να αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στη Στίβενεϊτζ, Σριούσμπερι και Γουίκομ μπορούν με νίκες κόντρα σε Πόρτσμουθ και Ντάγκεναμ εκτός έδρας, να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση.
Στραβοπάτημα των δύο ομάδων και παράλληλα δική της νίκη επί της 5ης Σάουθεντ (στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά τους), θέλει η Μπέρι, ώστε να πλησιάσει στον βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν την απευθείας άνοδο.
Στους 61 βαθμούς βρίσκεται η Νιούπορτ μετά τη νίκη κόντρα στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ με 2-0, την ώρα που η Λούτον που κλείνει την τετράδα των πλέι-οφ, κοντράρεται εκτός έδρας με την Νορθάμπτον.
Στις 17:00 αναμένεται να γίνει η σέντρα όλων των αγώνων του Σαββάτου στη League Two, με το ματς ανάμεσα στην Μπέρτον Άλμπιον και την Στίβενεϊτζ να διεξάγεται τη Δευτέρα στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:

Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Νιούπορτ Κάουντι 0-2
Τσέλτεναμ – Πλίμουθ
Ντάγκεναμ – Γουίκομ
Εξετερ – Μόρκαμ
Μάνσφιλντ – Γιορκ
Νορθάμπτον – Λούτον
Πόρτσμουθ – Σριούσμπερι
Οξφορντ Γιουνάιτεντ – Καρλάιλ
Χάρτλεπουλ – Κέμπριτζ
Τρανμίρ – Γουίμπλεντον
Μπέρι – Σάουθεντ
Μπέρτον Άλμπιον – Στίβενεϊτζ (30/3)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: