Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κυκλοφορούν... ελεύθεροι!!

Δοκιμασμένες λύσεις με μηδενικό κόστος. Ενδεκάδα που μένει... ελεύθερη και «προκαλεί» να την αποκτήσεις! Οι παίκτες που ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους είναι στο... πιάτο σας!
Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία, ωστόσο το βλέμμα των ομάδων είναι από τώρα και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν!  Τι καλύτερο για ένα σύλλογο να διαπραγματευθεί απευθείας με τον παίκτη, χωρίς να υπολογίζει το κόστος για την ομάδα του. Ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο των οποίων τελειώνει το καλοκαίρι είναι ήδη στο στόχαστρο πολλών συλλόγων, αφού το κόστος θα είναι μηδενικό για τη νέα του ομάδα. Τι καλύτερο στην εποχή κρίσης που βρισκόμαστε...
Αρχή με τον γκολκίπερ, όπου ο Μπέτο δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τη Σεβίλλη και περιμένει να ακούσει προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Ο 32χρονος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, έμπειρος και θα προσθέσει ποιότητα όπου κι αν πάει!
Ο Ντάνι Αλβες αναμφίβολα θα είναι ένα απο τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού. Μπορεί οι πληροφορίες να τονίζουν πως έχει υπογράψει με την Παρί τριετές συμβόλαιο, ο ίδιος όμως το αρνείται, όπως δεν θέλει να μείνει και στη Μπαρτσελόνα με αυτά που του προσφέρει. Γιουνάιτεντ, Παρί, είναι οι ομάδες που... καίγονται για να τον αποκτήσουν!
Στα στόπερ υπάρχουν δυο εξαιρετικές επιλογές! Ο Φλάαρ μένει ελεύθερος από την Αστον Βίλα και ο Κόλο Τουρέ από τη Λίβερπουλ. Για τον πρώτο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Λουίς Φαν Χάαλ, τον ξέρει καλά και ελπίζει πως η Γιουνάιτεντ θα θωρακιστεί αρκετά. Ο Φλάαρ δεν θέλει να μείνει στο Βίλα Παρκ και οι προτάσεις που θα έχει μέχρι τέλος της σεζόν θα είναι πολλές. Οσο για τον Κόλο Τουρέ, η εμπειρία του είναι μεγάλη και αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ θα τρέξουν να τον προσελκύσουν.
Ευέλικτος, ταχύτατος βρίσκεται ήδη στη λίστα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού! Ο λόγος για τον Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος θα φύγει από τη Λίβερπουλ, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν ήδη τσεκάρει την περίπτωσή του. Οι μετοχές του στα ύψη και ο Τζόνσον θα έχει αρκετές επιλογές.
Ο Σάμι Κεντίρα φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Γερμανός αμυντικός μέσος δεν βρήκε τις ευκαιρίες που ήθελε και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν τον τραυματισμό του θα έβρισκε σίγουρα θέση στην Τσέλσι ή την Μπάγερν, αλλά το ενδιαφέρον των Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα έχει ατονήσει. Ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και η Σάλκε θα μπουν δυνατά για την απόκτησή του!
Δυο εξαιρετικά χαφ κυκλοφορούν ελεύθερα! Ο Μπιά και ο Γκουρκίφ δεν θα μείνουν σε Σεβίλλη και Λυών και ήδη τα ονόματά τους παίζουν δυνατά. Ο Σενεγαλέζος αποτελεί βασικό γρανάζι των Σεβιγιάνων (17 ματς, 4 γκολ), ενώ ο Γάλλος (17 ματς, 3 γκολ) κρατά την ομάδα του σε τροχιά τίτλου! Τα προσόντα του Μπιά και οι ικανότητες του Γκουρκίφ έχουν προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ!
Οσο ο Μίλνερ δεν ανανεώνει με τη Σίτι τόσο αυξάνονται και οι «μνηστήρες». Ο ίδιος θέλει να μείνει στο Ετιχαντ, η Μάντσεστερ το... προσπαθεί, αλλά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και οι προτάσεις θα είναι αρκετές. Μάλιστα, φημολογείται πως  η Λίβερπουλ έχει κάνει ήδη την κίνησή της για να τον «αρπάξει». Κάνει μεγάλη σεζόν με τη Ντνιέπρ, την οποία έχει οδηγήσει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Γρήγορος, τεχνίτης, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, ο Κονοπλιάνκα θα αφήσει το καλοκαίρι την ομάδα του για κάποια της Αγγλίας. Λίβερπουλ και Τότεναμ έχουυν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια ιταλική να μπαίνει στο κόλπο. Οι μετοχές του άλλωστε είναι στα ύψη!
Για την γραμμή κρούσης αφήσαμε τον Πιέρ Αντρέ Ζινιάκ! Ο Γάλλος έχει σκοράρει φέτος 16 τέρματα με τη Μαρσέιγ, αλλά διοίκηση και Μπιέλσα δεν δείχνουν πρόθυμοι να του δώσουν έναν νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος δεν... μπορεί να μείνει με το ζόρι και ψάχνει πρόταση με 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι Γάλλοι μιλούν για Ντιναμό Μόσχας, Γαλατά, Εβερτον και Ολυμπιακό!
Σίγουρες λύσεις και με... μηδενικό κόστος για τη νέα τους ομάδα! Το καλοκαίρι θα είναι καυτό και το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη ενδεκάδα μόνο... κερδισμένη θα βγει!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: