Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ώρα για ξεκούραση στον ΠΑΟΚ!!

Η εβδομάδα που φεύγει ήταν αρκετά κοπιαστική για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να καλύψει το χαμένος έδαφος, ενώ έδωσε ρεπό για την Κυριακή.

Ώρα για ξεκούραση στον ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Γεωργιάδης αντάμειψε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για τη σκληρή δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Ο 42χρονος τεχνικός προσπάθησε να βελτιώσει την ομάδα του σε διάφορους τομείς και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης τους ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και παιχνίδια αποφόρτισης σε μικρό χώρο, με τέσσερις εστίες.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε και πάλι πρόγραμμα αποκατάστασης κινητικότητας και φυσικής κατάστασης προσαρμοσμένο στην εικόνα των μυών του που φάνηκαν στη μαγνητική τομογραφία. Από την άλλη ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.



Φυσικά, δεν ήταν άπαντες παρόντες, καθώς υπάρχουν απουσίες λόγω των προκριματικών του EURO 2016.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης παρουσίασε στους παίκτες τον κ. Γιάννη Ράλλη, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 18:00. 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: