Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Διλμπέρης: «Εύχομαι κύπελλο και άνοδο στον Ηρακλή»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, έβαλε θετικό πρόσημο στον πόντο που πήρε η ομάδα του κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή, του οποίου ευχήθηκε κατάκτηση του κυπέλλου και άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

“Νομίζω ότι σ’ ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα συμφωνήσω με τον κ. Παπαδόπουλο και θα δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έκαναν ένα πολύ ωραίο και τίμιο αγώνα. Τίμιο γιατί αποφύγαμε τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα που θα μπορούσαν να αποφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα και πρόσθεσε: “Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έπρεπε να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα ενός άλλου αγώνα, έπρεπε να σκεφτούμε να βάλουμε γκολ, έπρεπε να σκεφτούμε να μην δεχτούμε και φυσικά να μην κινδυνέψει κάποιος παίκτης που είναι στο όριο των καρτών. Ωστόσο αυτό το παιχνίδι τελείωσε θετικά και λέω θετικά γιατί έχουμε ακόμη την μπάλα στα πόδια μας. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό την τελευταία αγωνιστική στην Καλαμαριά και ότι βγει”.

Για τον Ηρακλή συμπλήρωσε λέγοντας ότι…“Έχω ξαναπεί ότι ο Νίκος (σ.σ. Παπαδόπουλος) έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και βέβαια, εννοείται ότι εύχομαι στον Ηρακλή και να κατακτήσει το κύπελλο, αλλά προπάντων να βρεθεί στην Σούπερλίγκα”.

Από την πλευρά του, ο Βοσνιάδης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου είπε: “Ξέραμε ότι ο Ηρακλής έχει το αήττητο και συγχαρητήρια, του εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια. Εμείς μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όπως δεν τα κατάφερε και ο Ηρακλής. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά στην πρώτη φάση που έκανε ο αντίπαλος σκόραρε, ισοφάρισε και το παιχνίδι έληξε 1-1. Από εδώ και πέρα, δυστυχώς δύο ομάδες της πόλης θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Εύχομαι στον Ηρακλή την άνοδο”.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: