Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Αρχές Απριλίου επιστρέφει ο «Παπ»!

Θα καθυστερήσει λίγο ακόμη η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στους αγώνες των Χιούστον Ρόκετς, καθώς θα παραμείνει μακριά από τα γήπεδα για τις επόμενες 7-10 μέρες. Τραυματίας και ο Μοτιεγιούνας.

Αρχές Απριλίου επιστρέφει ο «Παπ»
Με… νοσοκομείο μοιάζουν τα αποδυτήρια των Χιούστον Ρόκετς. Αν και ο Ντουάιτ Χάουαρντ επέστρεψε στη δράση, παραμένουν εκτός οι Παπανικολάου, Μοτιεγιούνας και Μπέβερλι.

Συγκεκριμένα ο Κέβιν ΜακΧέιλ δήλωσε πως ο Έλληνας φόργουορντ θα συνεχίσει μακριά από τα παρκέ για τις επόμενες 7-10 μέρες, όπως είπε ο προπονητής της ομάδας, Κέβιν ΜακΧέιλ. Ο Κώστας Παπανικολάου είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο στο τέλος του Φεβρουαρίου, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευτεί.


Houston Rockets         @HoustonRockets
McHale estimates Kostas Papanikolaou (ankle) is about a week to 10 days away from returning.


Επίσης μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Χιούστον Ρόκετς για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Ο Λιθουανός πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στην πλάτη στο ματς με τους Πέλικανς την περασμένη Τετάρτη (25/3) και θα προφυλαχτεί ενόψει των πλέι οφ. Ο 24χρονος άσος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή των Ρόκετς στην τρίτη σεζόν στο ΝΒΑ και αυτός τον αποζημιώνει με 12 πόντους και 5,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Αντίθετα για τον Μπέβερλι η κατάσταση σχετικά με τον τραυματισμό του στον καρπό, όπου έχει υποστεί ρήξη στον τένοντα, θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδόμαδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: