Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Χότζον: «Ονειρικό το ντεμπούτο του Κέιν»

Απόλυτα ευχαριστημένος με το ντεμπούτο του Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας, το οποίο συνοδεύτηκε και με γκολ μετά από 79 δευτερόλεπτα από την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή, εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον, ο οποίος χαρακτήρισε «παραμυθένια» την πρώτη συμμετοχή του νεαρού φορ.
Δικαιωμένος για την απόφασή του να βάλει τον Χάρι Κέιν στη χθεσινή αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας κόντρα στη Λιθουανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, νιώθει ο Ρόι Χότζον.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για ένα «παραμύθι που έγινε πραγματικότητα», μιας και ο άσος της Τότεναμ κατάφερε να σκοράρει μόλις 79 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι
«Η λέξη παραμύθι μου έρχεται στο μυαλό. Είναι ωραίο όταν τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα με αυτόν τον τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος μαζί του, είχε μία καλή εβδομάδα στην προπόνηση και ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι να τον δούμε», ανέφερε αρχικά.
«Με τον τρόπο που πήγε το παιχνίδι ήταν μία προφανής απόφαση να τον βάλω και μετά από 80 δευτερόλεπτα σκόραρε. Είναι υπέροχο. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και ας ελπίσουμε ότι είναι η αρχή μίας καλής και μακράς καριέρας στην εθνικής Αγγλίας», προσέθεσε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: